2777
2789
عنوان

مادرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 1832 بازدید | 87 پست
١ ساله نامزديم... تازه قراره برم تو ساختمون مادرشوهر 

اصلا زیر بار نریا، من خانواده شوهرم اصلا واسشون معنا نداشت که خونه داشته باشن و پسر جدا شه. من گفتم امکان نداره. شوهرمم ناراحت شد ولی الان همه راحت و خوشحالیم. همون اول باید سفت بگیری وگرنه درست کردنش خیلییی سخته

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

شوشوي منم

هر روز صبح كه از خواب پا ميشه، اول بايد بره طبقه پايين خونه مامانش، شيركاكائوشو بخوره بعد به كاراش برسه

لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ  العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.
شوهر منم خيلي مامانيه، اما هميشه ميگه اول تو،،، ولي در عمل اول مامانشه،،،، ده سالم از ازدواجمون گذشت ...

ایشالا خوب میشه . من بدترین شرایطو داشتم . تو ساختمون مادرشوهریمم چند ساله ...همش میرفت خونشون یا یکسره دعوا میکردیم . کم کم خوب شد . خوبه خوب . فقط میگم ک دیگه بالاخره درست میشن خودتونو اذیت نکنید

خدایا پسر💙 و دخترِ💖 گل منو برام نگه دار 

حالا تو نامزدی سفر دو نفره واجب نیست. بعد ازدواج حتما میرید. ایشون الان با خانواده اش زندگی میکنه و وابستگی هم زیاد داره. کم کم خوب میشه

ایشالا خوب میشه . من بدترین شرایطو داشتم . تو ساختمون مادرشوهریمم چند ساله ...همش میرفت خونشون یا یک ...

منم تو ساختمون مادرشوهرمم متاسفانه، سه تام بچه داريم ولي همچنان زير سلطه و نظر اونا

لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ  العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.

اصلا و ابدا نرو خيلي اذيت ميشي

حالا شوهر من وابسته ميست ولي اوايل ازدواج از سر كار ميومد اول ميرفت خونه ننش بعد ميومد خونه خودمون

تازه شبا هم ميگفت دلم ميسوزه برا ننم الان اونجا تنهاست من دارم اينجا زنمو بغل ميكنم

كاش ميشد لحظه ها را پس گرفت...!

بنظرمن هرکدوم جای خودواسه مردارزش داره دوران نامزدیم اینچیزاپیش میادولی شایدهمسرتون میخوان ازاول طوری وانمودکنن که شماهیچ چی درموردمامانشون نگی خواستم بگم بعدعروسی درس میشه دیدم این الان که نامزده ومعمولادوس دارن بازنشون تنهاباشن اینجوریه دیگه بعدعروسی کلاکنارهمین،نمیدونم شایددرس شه حساسیت به خرج بدی فک میکنه خبریه بدترلج میکنه

میشه واسه صحیحوسالم به دنیااومدن بچم صلوات بفرستین.😍
اصلا و ابدا نرو خيلي اذيت ميشي حالا شوهر من وابسته ميست ولي اوايل ازدواج از سر كار ميومد اول ميرفت ...

میگفتی مگه مجردبودی مامانتوبغل میکردی؟!!!یااینکه خوشوهرش میدادی  شوخی کردم

میشه واسه صحیحوسالم به دنیااومدن بچم صلوات بفرستین.😍
ده سال اولش همینجوریه . درسته ده سال زیاده ولی تا حد خیلی زیادی فرق میکنه . زیاد سخت نگیر . منم این ...

تا ده سال ديگه من سكته ميكنم ميميرم

(ميشه برا سلامتي ني نيم صلوات بفرستي؟ آخه پارسال يكيش سقط شد🥺)❤️🌸