2777
2789
عنوان

عشقم سربازه کلی اذیتش کردم

410 بازدید | 21 پست

ی هفته دیگه میخاد برگرده آموزشیش تموم میشه 

الان زنگ زد بهش گفتم ولی چقدر زود تموم شدا واییی حرصی میگفت کجا زود تموم شد من دیونه شدم 

بعد گفتم یعنی دیگه نمیری تازه از دستت راحت شدم 😂😂😂

گفت تا اومدم باید عقد کنیم پرو شدی 

گفتم من فکرامو کردم ارواح نمیخام کنم 😂😂😂با خنده میگفتما 

همیشه ۵ دیقه صحبت میکردیم امروز ۱۲ دیقه تلفن قطع نمیکرد دیگه 

نگید چقدر بی فکری از این حرفا هفته دیگه برمی گرده 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

امیدوارم همیشه سالم و سلامت باشند رابطتون هم پایدار 💖واااای داداش من کلا کم حرفه اما وقتی رفت آموزشی برگشت کلیییییی حرف میزد .داغونشون مبکننااااااااااا نااابودددددد. نفهم های عوضی  بیشعور .

میدونی از چی لجم میگیره؟ بهشون میگن انبار خالی کنن انگار کارگر گرفتن !!! می‌خوام پول کارگر ندن ... داداش عزیزم ..... 

لطفا هدیه برای ۱۴ معصوم ( ع)  ی صلوات بفرستید 🌷❌به هیچ وجه هیچ مردی تو تاپیک های من نظر نده و ریپلای نکنه منو ، اگه دارم با مردی حرف میزنم نمی‌دونم مرده وگرنه اصلا جواب نمی‌دم❌ اگه من اشتباهی میکنم به این معنی نیست که اسلام کامل نیست و یا اشتباهه به این معنیه که من اشتباه کردم و نتونستم اونجوری که باید حواسم باشه ☺️هیچ وقت به اندازه وقتی که داداشم بهم میگه جوجه معلم ذوق نمیکنم 😍

امیدوارم همیشه سالم و سلامت باشند رابطتون هم پایدار 💖واااای داداش من کلا کم حرفه اما وقتی رفت آموزش ...

چ مدرکی داره ؟؟؟ 

اینکه جاش خوبه همش کلاس براشون میزارن از این بابت اذیت نمیشه 

۵ ساله دوست بودیم عزیزم سربازیشو تموم کرد دوماه دیگه عقد کردیم.الان یه ماهه عقدم🙈

ای جانم 😍😍😍😍

من مامانم فهمید نمیزاره تا آخر سربازی بمونم بعد آموزشی باید تکلیف مشخص شه خخخ

تو چقدر منی منم مثل تو بودم زیاد دوست نداشتم صحبت کنم تلفنی ولی رفته رفته بیشتر وابسته شدم و عاشقش ش ...

مبگه فردا دیر تر زنگ میزنم نگران نشی 

گفتم دیکه تموم شد اون دوران که نگرانت میشدم😍😂

گفت خیلی عوصی شدی پیست نبودم 😂😂😂😂

چ مدرکی داره ؟؟؟ اینکه جاش خوبه همش کلاس براشون میزارن از این بابت اذیت نمیشه

2 تا لیسانس داره .23 سالشه . بچه هایش خوبن اون آدما کثیفن . داداش برای سپاه بود  براشون گاز اشک آور زدن میگفتن اگه تکون بخورید فلان میکنیم . تو گِل و سنگ غلتشون میدادن . داد میزدن سرشون . غذا رو پرت میکردم سمتشون . 

پسر عموم دکتره با اون بدتر رفتار میکردند 

لطفا هدیه برای ۱۴ معصوم ( ع)  ی صلوات بفرستید 🌷❌به هیچ وجه هیچ مردی تو تاپیک های من نظر نده و ریپلای نکنه منو ، اگه دارم با مردی حرف میزنم نمی‌دونم مرده وگرنه اصلا جواب نمی‌دم❌ اگه من اشتباهی میکنم به این معنی نیست که اسلام کامل نیست و یا اشتباهه به این معنیه که من اشتباه کردم و نتونستم اونجوری که باید حواسم باشه ☺️هیچ وقت به اندازه وقتی که داداشم بهم میگه جوجه معلم ذوق نمیکنم 😍

😂😂ولی دیگه اینجوری نگو ناراحت بشه هیچ وقت ب زبون نمیارنچندسالتونه؟

صدای خندم بلند بودا 

روزی ک میخاست بره مثل بچه ۳ساله ها گریه میکردم روزای اول ک زنگ میزد همش گریه 

۲۵ 

شماها چند سالتونه؟