2777
2789
عنوان

مقایسه من توسط شوهرم با زن های دیگه

935 بازدید | 29 پست

شوهرم وقتی شب میاد خونه از نظر من شروع میکنه غر زدن سر مسائل مختلف. بعد که من اعصابم خورد میشه میگه اصلا نمیشه با تو صحبت کرد. از کنارت نمبشه رد شد .لطفا شما بگید من حق دارم یا شوهرم.به عنوان مثال دیشب رو مثال میزنم

بشقاب میوه خوری توی ماشین ظرفشویی شسته و تمیز بود و هنوز نذاشته بودم توی کابینت.اومده میگه خداروشکر هیچوقت بشقاب میوه خوری نیست اینجا.
بعد خونه رو کامل تمیز و مرتب کرده بودم و  خودشم دیده بود. به فاصله ی یک ساعت بچه ی دو سالم چند تا از اسباب بازی هاشو اورد ریخت اونجا. حالا شوهرم برگشته به من میگه چرا این خانم همسایه روبرویی با اینکه بچه داره همیشه خونه ش مرتبه؟ چون اردبیلیه. آخه زن های اردبیلی و تبریزی خیلی خانه دارهای خوبی هستن
بعد من وقتی بچه پی پی میکنه اول پی پی شو با دستمال مرطوب پاک میکنم بعد میبرم میشورمش. چون دلم نمیگیره به پی پی مستقیم دست بزنم و بشورم. بعد شوهرم میگه دلم نمیگیره چیه؟ ناسلامتی بچه ته. چرا اسراف میکنی؟ چرا پول میدی جای دستمال مرطوب؟
بقیه ش تو کامنت بعدی

به خاطر اینکه موهای دختر دو سالم خیلی کمه و معروف شده به کچل، به شوهرم پیشنهاد دادم که موهاشو بتراشیم تا شاید ضخیم تر و پر پشت تر در بیاد. و تاکید هم کردم که همین یک باره. اونم قبول کرد.پریشب موهاشو تراشید حالا دیشب ساعت هشت و نیم گفت اینجوری بیرون نبریش آبروش میره. گفتم باشه براش کلاه میخرم. الان درگیر شام درست کردنم. دوباره ساعت نه و نیم شب همون حرفا رو تکرار کرد . گفت کلاه خریدی؟ گفتم وا مگه نگفتم درگیر شام بودم. ساعت نه و نیم شب برم کلاه بخرم؟ بعد گفت دیگه موهاشو نمیزنم چون وقتی نگاش میکنم یاد به بیماری می افتم که نمیگم چیه و من تو دلم خیلی اعصابم به هم ریخت از این حرف. اما بهش گفت باشه من که خودم گفتم همین یه بار فقط. بعد دوباره عین همین حرف رو یک ساعت بعد تکرار کرد. بعد گذشت و برگشت دوباره گفت که خواهرم راست میگه دیگه همه دنبال نرم شدن مو هستن، شما رفتین موهای اینو زدین؟ گفتم پرپشتی به نرم بودن ارجعیت داره. بعدشم خوب اگه دوست نداشتی نمیزدی. خودت قبول کردی

بعدم که بهش اعتراض کردم که چرا انقدر غر میزنی و اعصابموخورد کردی منو نفرین میکنه و میگه خدا لعنتت کنه اگه دروغ میگی و من غر نمیزنم. خدا هم منو لعنت کنه اگه تو راست میگی و اینا غر زدنه. نه حرف معمولی

اینا فقط مثال یک شبه. 

شوهرت از کجا خبر داره خونه زن همسایه همیشه مرتبه؟؟

این قدر نگوییم باید به عقاید هم احترام بگذاریم    آنچه قابل احترام است حقایق است نه عقاید...!!   هیچ عقیده ای محترم ومقدس نیست    زیرا می‌تواند ریشه در جهل وخرافه ودروغ داشته باشد...میتواند گفتمانی از داعش یا شری سازمان یافته باشد...احترام به بسیاری از عقاید می‌تواند توهین آشکار به شعور خودمان باشد...!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ادامه نده بابا از همین چند خط معلوم بود با چه آدم رو مخی زندگی می‌کنی محلش نده دو سه بار با مردای دیگه مقایسه کن ماتحتش بسوزه بعد از اونم هر وقت رفت تو فاز غر زدن یه جوری باش انگار نمی‌شنوی 

به خاطر اینکه موهای دختر دو سالم خیلی کمه و معروف شده به کچل، به شوهرم پیشنهاد دادم که موهاشو بتراشی ...

چه حوصله ای داره ها ...شوهر من تو یه هفته انقد حرف نمیزنه که این تو یه ساعت حرف نمیزنه...‌..مرد انقد خاله زنک و پیگیر و غر غرو؟؟

شوهرتون از کجا خبر داره خونه زن همسایه مرتبه هر خونه ای که بچه کوچک هست بهم ریختگی هم هست در مورد بچه هم نگید دلم نمیگیره دست بزنم بگید اینجوری بهداشتی تره خیلیم حرف زد بگید خب تو هم باباشی بچه توهم هست که تو که دلت میگیره بیا تو بشور انقدر بدم میاد اقایون تو کارهای خونه بیش از حد اظهار فصل میکنن