اون یکی برادر شوهرم خیلی اومدن ولی اینی که میخام دعوت کنم اولین بارشون بنظرتون کی دعوت کنم پنجشنبه تولدمه نمیشه جمعه هم دوست شوهرم اینا میاد با اون دعوت کنم معذب میشن چهارشنبه دعوت کنم ؟شوهرم از سرکار ساعت ۶ و نیم عصر میاد بنظرتون چهارشنبه دعوت کنم چطور میشه برا شامم میخام کوفته و آش رشته درست کنم بعد یا قبل شامم کیک و پفک هندی ، پفیلا ، چای یا شربت درست کنم دور هم بخوریم خوب میشه عایا
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
من به شخصه برای کسی که میخواد اولین بار بیاد خونم قطعا سوپ وبرنج ومرغ ویک غذای دیگه با سالاد فصل و.... حاظر میکنم حالا قبل وبعدش کار ندارم خداییش شام برای مهمون اش وکوفته اصلا جالب نیس عزیزم
بازم هرجور صلاحه
قلبی که برداره چین وچروک ......میشه آدم وحشی تو دید عموم ........همه دردا از درک نشدن و تنها بودنه🙂💔🖤
اش رشته و کوفته واسه اولین مهمانی خوب نیست قیمه و مرغ بهتره
خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻