2777
2789
عنوان

شوهرم منو با دیگران مقایسه میکنه

230 بازدید | 15 پست

دیروز خونه رو کامل تمیز و مرتب کردم . شوهرم هم خودش دید. به فاصله ی یک ساعت بچه دو سالم اسباب بازی ها شو اورد ریخت وسط. بچه ی من حتی خوراکی هاشم از تو طرف عمدا میریزه رو فرش. بعد شوهرم اومده میگه چرا خونه ی این همسایه روبروییه همیشه با اینکه بچه داره تمیزو و مرتبه؟ چرا اینجوری نیست؟ چون اردبیلیه. زنای اردبیل و تبریز خیلی خانه داریشون خوبه.بخدا دیگه اعصابم نمیکشه رفتارهاشو

چن بار توم اونو با مرد همسایه مقایسه کنی درست میشخ

مِن کوردِم نَوَه‌ی مَردِم رولَه‌ی کاوَه‌ی آسِنگَرِم ✌️.                  لینک کارزار خروج افغان های غیر قانونی  از ایران..لطفا امضا کنید  https://www.karzar.net/visa

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بگو صحبت میکردیم با زن همسایه گفته خدا خیر به شوهرم بده تو کارای خونه کمک میده تمیز میکنه من با بچه نمیرسم

من ترجیح میدم افسوس بخورم که چرا اون کار رو انجام دادم تا اینکه افسوس بخورم کاش اون کارو انجام میدادم!

عزیزم یه مسئولیت هایی که انجام میدی و سخته خانه داری و جاروبرقی و ...و بچه داری بده خودش انجام بده که مقایسه نکنه 

🦋 کرم ابریشم با مرگش تبدیل به پروانه شد 🦋🔥 شیطان همیشه زندگیش جهنمه 🔥❌️ دین و ایمون من انسانیت با چاشنی وجدان و شرافت و معرفته ❌️🎯اگر تحصیلاتم رو ادامه میدادم قطعا روانپزشک و روانشناس و وکیل میشدم 🎯‼️فرزند پسندیده والدینت باشی میشی بادیگارد و نوکر و کلفت و غلام حلقه به گوش ولی فرزند شیطانی باشی همیشه احترامت رو نگه میدارن و میشه عزیز دردونه و چراغ خونه و دورت مثل پروانه میچرخن مبادا آب تو دلت تکون بخوره ‼️🖤 مرگ و فوت عزیزانم یادم داد فاصله بین مرگ و به اسکلت تبدیل شدن و زندگی و زنده بودن اندازه موعه 🖤🚷روزگاری هم اگر دیوانه ات بودم گذشت 🚷🪙 طلا که جاش توی اشغال و زباله ها نیست تو معادن طلاست 🪙 💎 من زمردم الماس شیشه ای دختری جنگجو با گرزی پولادین با کلاه خودی زنجیری با سپری آهنین حریفم زندگیست 💎☢️ جاروبرقی نیستم که اشغال هارو تو خودم جمع کنم ☢️🟢ZOMOROD1998 🟢 و •••

منیش سقزیمخوشبختماتفاقا چند روژ پیش له سنه بومواقعا خوشه سنه💋❤️❤️❤️❤️

منیش هروا عزیزکم🥰

مِن کوردِم نَوَه‌ی مَردِم رولَه‌ی کاوَه‌ی آسِنگَرِم ✌️.                  لینک کارزار خروج افغان های غیر قانونی  از ایران..لطفا امضا کنید  https://www.karzar.net/visa
بگو صحبت میکردیم با زن همسایه گفته خدا خیر به شوهرم بده تو کارای خونه کمک میده تمیز میکنه من با بچه ...

با زن همسایه ارتباطی نداریم و میدونه. ولی شایدم واقعا شوهرش همین کار رو میکنه