2777
2789
عنوان

خانما تعبیر خاب کی بلده

67 بازدید | 14 پست

خواب دیدم تو مسجد بودیم مادرشوهرم فوت کرده بود  بعد دخترش جاریم فامیلاش هیشکی به هیچ جاش نبود بعد من داشتم زار زار اشک میریختم

۱۹اردیبهشت فهمیدم اومدی تو دلم زندگی مادر♥️😍

دبشب خواب دیدم دوتا مرغ دارم...یه مرغی پنج تا جوجه داشت یه مزغی بیشترجوجه داشت ونفهمیدن چندتا بودن جوجه ها مرغ دومی تازه داشتن توتخم بیرون میومدن وبیشتر پنج تا بود ...

نی نی یارمنو نترکون لطفا کاربریم رولازم دارم یااول اخطارچیزی بده ....چرابزایم پسری،جاموبندازه پشت دری،روم بکشه پالون خری،عروسم بگه جادوگری.....میزایم دختری جاموبندازه توپنج دری،روم بکشه لاف زری،دامادم بگه تاج سری  

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مردن کسی یعنی عمرش طولانی میشه گریه کردن یعنی خندیدن در واقعیت.هرچی ببشتر گریهرکنی توخواب یعنی همونق ...

برای منم تعبیرکن

نی نی یارمنو نترکون لطفا کاربریم رولازم دارم یااول اخطارچیزی بده ....چرابزایم پسری،جاموبندازه پشت دری،روم بکشه پالون خری،عروسم بگه جادوگری.....میزایم دختری جاموبندازه توپنج دری،روم بکشه لاف زری،دامادم بگه تاج سری  
بگو خوابتو گلم بتونم تعبیرشومیگم

بالاگفتم توهمین تاپیک

دبشب خواب دیدم دوتا مرغ دارم...یه مرغی پنج تا جوجه داشت یه مزغی بیشترجوجه داشت ونفهمیدن چندتا بودن ج ...

مرغ وجوجه برکته اینکه جوجه ازتخم میادبیرون و مرغ هاجوجه دارن نشونه خوبیه خیر وبرکته احتمالا پول میاد دستت با به به چیزی میرسی تعبیرش همین بایدباشه

باشه حتما.فقط چجوری ببینم تامیک آخرتو؟

دیشب  خواب دیدم  یه قبر دوطبقه بود ینفر  که توقبراول  بودگفت اسم من فلانیه وبعدمن پدرت میمیره و بعدش خودت میمیری و من به این شکل میمیمرم ومرد پدرم هم که مرده بود و طبقه دوم بود و بعد مردن مرد اول من استفراغ کردم وخون بالاآوردم وداشتم میمردم ومامانم صدا زدم ولی متوجه من نبود ...تعبیرش چیه

گفتم عزیزم

هم مرد اولی مرده بود وهم پدرم مرده بود فقط مرده اولی انگار بیدارشده بود بمن بگه بعد پدرت تومیمیریی ...تعبیرش چیه مرداولی خودش معرفی کردولی من نشناختم....پدرم درحال حاضر زنده هست ....