2777
2789

تو یه بازی مجازی که امکان صدا فرستادن و اینا هست،عضویت فعال دارم.

یک مرد متاهل بهم درخواست رابطه داد

رد کردم و کلییییی بهش فشار اومد 

گفت برات دارم و به چیز خوردن ميندازمت!!!!

گفتم هر غلطی میخوای بکن 

یه خانم ۴۰ ساله فقط تو اون بازی،شماره ی منو داشت 

اونم بخاطر اینکه چند بار پول و اینا خواست.(شارژ و عضویت)منم چون سرطان داشت و بچه یتیم کمک کردم 

به اون مقداری پول داده و شماره ی منو ازش گرفته.

حالا عکس پروفایلم و گذاشته سر پروفایلش تو اون بازی 🙄🙄🥺

میترسم 

چیکار کنم؟امکان بیرون و رفتن و تعویض خط ندارم 

💝

شکایت کن

یخ فروش جهنم 😂🤦‍♀️❌🔥💥🖤🥀                                  یک عدد دالتونزی هسدم😌🔪😂😂😠💔👊🏻😎قلب سیاهو رگای سنگی۔۔۔۔۔۔ روزای دردناک شبای غمگین♡♧◇♤《■》□●○\☆¿         اگه با نظرم مخالفی *ریپ نزن* من.پایه  دعوام😜🤏🏻💤 کاربری دست دو نفره👌🏻💜 ✨🦁🇮🇷🦁✨✨✨🇮🇷✨✨✨                          🦁🇮🇷   ✨   🦁🇮🇷✨✨🇮🇷🦁✨✨✨🦁🇮🇷✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨. ✨با افتخار نژاد پرستم❌🇦🇫❌  آی ام وِری رُک

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

امکان بیرون رفتن ندارم ب شماره ی فتا هم زنگ زدم گفت باید حضوری بری

تهدیدش کن ک شکایت میکنی

یخ فروش جهنم 😂🤦‍♀️❌🔥💥🖤🥀                                  یک عدد دالتونزی هسدم😌🔪😂😂😠💔👊🏻😎قلب سیاهو رگای سنگی۔۔۔۔۔۔ روزای دردناک شبای غمگین♡♧◇♤《■》□●○\☆¿         اگه با نظرم مخالفی *ریپ نزن* من.پایه  دعوام😜🤏🏻💤 کاربری دست دو نفره👌🏻💜 ✨🦁🇮🇷🦁✨✨✨🇮🇷✨✨✨                          🦁🇮🇷   ✨   🦁🇮🇷✨✨🇮🇷🦁✨✨✨🦁🇮🇷✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨. ✨با افتخار نژاد پرستم❌🇦🇫❌  آی ام وِری رُک

بابا مجازیه اصلا اینقدر جدی نیست که بخوای بترسی

عکستو گذاشته پروفایلش کاری نمیتونه بکنه که

کلا از بازی لفت بده و بازی رو پاک کن تمام

حالا که اینو دیدی یه صلوات برای سلامتی من و مامان بابام بفرست❤😗 این بوس تقدیم بهت💋