2777
2789
عنوان

تولدم

1238 بازدید | 15 پست

سلام 

۲۱تیر تولدمه  امسال ۱۸سالم میشه همیشه از بچگی۱۸سالگی برام سن عجیبی بود میگفتم وقتی ۱۸سالم شد به تولد خوب میگیرم  کلی به خانوادم گفتم که میخوام پونزدهم تولد بگیرم چون از هیفدهم محرم  بیست دومم کنکور دارم😒 

هیچی نگفتن  حالاهم زدن زیرش دیروز ب مامانم گفتم بنظرت خوب برا تولدم دیوار اینور تزئین کنم؟

گفت کی خواست تولد بگیره به فکر کنکور باش بدجور خورد تو ذوقم از بچگی ذوق همچین روزی داشم رفیق صمیم سه سال من روز تولدش میبردمش بیرون کافه با خودش براش کادو مبخریدم پارسال اون ۱۸سالش شد بهش قبلش گفتم تولد خوب بگیر میخوام بیام بترکونم چون ما دونفر باهم صمیم دوست دیگه ای نداریم که خودم سوپرایزش کنم تولد دونفری بدرد نمیخوره گفت باشه تولدم گرف تو باغ ولی منو دعوت نکرد گف اخه گرون‌میشد خیلی ناراحت شدم ولی باز اون روز من مریض بودم  گلاب بروتون با حالت تهوع بردمش بیرون کافه و...... براش به کادو خوب گرفتم  و کلی تبریک اما دقیقا اون این سه سال پی در پی تولدم از یک تیر قهر میکرد بیدلیل بد روز تولدم بزور یه تبریک خشک خالی میگفت امسالم همینکارو کرد.

با اینکه از خودم درامد ندرام پولامو از یکماه دوماه جمعه میکنم برا خودم یویزی بخرم ولی یا تولد مامانمه یا بابام  یا روز پدر یا مادر  کلش  خرح میکنم براشون دسته گلو...کادو ولی تولد من فوقش میگم انقد زدیم ب کارتت روز دخترم ک اصن هیچ 

خیلی ناراحتم چکار کنم؟😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒

برو یه آتلیه، لباس قشنگ و کیک بگیر خاطراتتو ثبت کن.. بعدش با یکی که بهت خوش میگذره برو بیرون خوش بگذرون شبشم یه شام خوشمزه بخورین برگردین.. 

اگرچه خودمم شهریور ۱۸ سالم میشه و ذوق و توانایی هیچکدوم از کارایی که گفتمو ندارم و باید بشینم مثل روزای دیگه تو خونه غصه بخورم🫠

تولدتم مبارک گلی❤

چشمی به هم زدیمو دنیا گذشت، دنبال هم امروزو فردا گذشت✨

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

مرسی عزیزمم🥹♥️♥️شما چندم شهریوری؟

تعریف از خود نباش تیریا خیلی ماهن من ۷ تیرم ۳ روز پیش تولدم بود.

تولدت مبارک عزیزم ایشاالله برسی به همه ی آرزوهای قشنگت❤❤❤

دلا غافل زسبحانی چه حاصل/مطیع نفس شیطانی چه حاصل/بُوَد قدر تو افزون از ملائک/تو قدر خود نمیدانی چه حاصل

یه لحظه باورم شد خودم تاپیک زدم

تولدت مبارک انشالله به هر چی که دوست داری برسی و حال دلت همیشه خوب باشه

منم پارسال تولد 18 سالگیم بود دقیقا منم از بچگی فقط فکرم تولد 18 سالگیم رو تصور میکردم منم همیشه بهترین کادو ها رو روز پدر / مادر یا تولداشون میگرفتم 

از قبل گفته بودم حتماا تولد مفصلی میخوام جاالبه شب قبل تولدم باهام قهر کردن بخدا الکی الکی نه تولدی نه عذای مورد علاقه ای نه شهربازیی نه کیک تولد حتی یه هزار تومنم ندادن کادو والا پول و همه چی ام داشتن!

راستشو بگم اون روز اینقدر تلخه برام هضمش نمیکنم

چون

1 ماه قبلش تولد داداشم بود حدودا 2/5 دادم ساعت و کیک و...

3 ماه قبلش برا تولد مامانم پلاک طلا گرفتم

روز مادر کیک و گل و... گرفتم

روز پدر یه پیراهن و شلوار گرفتم

و روز تولد 18 سالگیم کوفتم نگرفتم

و یه خاطره مزخزفه دیگه هم بهم اضافه شد

یه لحظه باورم شد خودم تاپیک زدمتولدت مبارک انشالله به هر چی که دوست داری برسی و حال دلت همیشه خوب با ...

ممنونم عزیزم♥️

چقد برات ناراحت شدم درک میکنم خیلی ناراحت کنندس که ادم برای دیگران انقد خرج کنه انقد دیگران مخصوصا خانوادش براش مهم باشه  ولی بهترین روز زندگیش اینکارارو میکنن براش 

عزیزم ناراحت نباش تو بخاطر دل مهربونته با اینکه اینکارارو کردن ولی تو  برات اهمیت داره انشالله انقد موفق باشی و اتفاق خوب براتت بیوفته که این خاطره برات بی اهیمت باشه🌱

تعریف از خود نباش تیریا خیلی ماهن من ۷ تیرم ۳ روز پیش تولدم بود.تولدت مبارک عزیزم ایشاالله برسی به ه ...

ممنونم عزیزم لطف داری تولد توهم مبارک  همیشه رو قله های موفقیت باشی😍

ممنونم عزیزم لطف داری تولد توهم مبارک همیشه رو قله های موفقیت باشی😍

فدای تو عزیزم اصلا نزار برات خاطره بدی بشه قرار نیست که حتما دیگران برای آدم تولد بگیرن خودت کاری کن که اون روز برات بشه بهترین روز زندگیت شوهر من هر سال برام تولد می‌گرفت سوپرایز می‌کرد امسال ۳ تومن بهم پول داد برم لباس بخرم چند روز قبل تولدم بعد بهش گفتم دیگه نمیخواد واسم تولد بگیری همین پول جای کادوی تولدم با اینکه خودم گفته بودم ولی نمیدونم چرا اونروز همش منتظر کادو و سوپرایز بودم بعد فهمیدم کادو تو روز خود تولد قشنگی خودشو داره.امسال تولدم انگار یه جوری شد برام.تو هم خودت واسه خودت بهترین روز رو رقم بزن حالا اگه کسی هم کادویی تولدی گرفت برات دیگه چه بهتر اگه نه هم که حداقل خودت برا خودت یه کاری کردی دوستان نطر خوبی دادن برو آتلیه یه عکس خوشگل بگیر بزار بشه یادگاری

دلا غافل زسبحانی چه حاصل/مطیع نفس شیطانی چه حاصل/بُوَد قدر تو افزون از ملائک/تو قدر خود نمیدانی چه حاصل
فدای تو عزیزم اصلا نزار برات خاطره بدی بشه قرار نیست که حتما دیگران برای آدم تولد بگیرن خودت کاری کن ...

ممنون عزیزم♥️

درسته ولی ازین ناراحتم که من براشون اینهمه کارکردم  اونا اینکارو میکنن ولی دیگه مهم نیست یاد گرفتم برا ادم نمک نشناس کاری نکنم  از دوستا و رفیقای  اینطوری  دوری کنم