سلام
۲۱تیر تولدمه امسال ۱۸سالم میشه همیشه از بچگی۱۸سالگی برام سن عجیبی بود میگفتم وقتی ۱۸سالم شد به تولد خوب میگیرم کلی به خانوادم گفتم که میخوام پونزدهم تولد بگیرم چون از هیفدهم محرم بیست دومم کنکور دارم😒
هیچی نگفتن حالاهم زدن زیرش دیروز ب مامانم گفتم بنظرت خوب برا تولدم دیوار اینور تزئین کنم؟
گفت کی خواست تولد بگیره به فکر کنکور باش بدجور خورد تو ذوقم از بچگی ذوق همچین روزی داشم رفیق صمیم سه سال من روز تولدش میبردمش بیرون کافه با خودش براش کادو مبخریدم پارسال اون ۱۸سالش شد بهش قبلش گفتم تولد خوب بگیر میخوام بیام بترکونم چون ما دونفر باهم صمیم دوست دیگه ای نداریم که خودم سوپرایزش کنم تولد دونفری بدرد نمیخوره گفت باشه تولدم گرف تو باغ ولی منو دعوت نکرد گف اخه گرونمیشد خیلی ناراحت شدم ولی باز اون روز من مریض بودم گلاب بروتون با حالت تهوع بردمش بیرون کافه و...... براش به کادو خوب گرفتم و کلی تبریک اما دقیقا اون این سه سال پی در پی تولدم از یک تیر قهر میکرد بیدلیل بد روز تولدم بزور یه تبریک خشک خالی میگفت امسالم همینکارو کرد.
با اینکه از خودم درامد ندرام پولامو از یکماه دوماه جمعه میکنم برا خودم یویزی بخرم ولی یا تولد مامانمه یا بابام یا روز پدر یا مادر کلش خرح میکنم براشون دسته گلو...کادو ولی تولد من فوقش میگم انقد زدیم ب کارتت روز دخترم ک اصن هیچ
خیلی ناراحتم چکار کنم؟😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒