2777
2789

باشه   مبارکه

•      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •        .  •  ° ★        ‌. ★🌙    •         به اسم کاربری هیچ دقتی نمیکنم  ممکنه تو تاپیک قبلی دعوامون بشه، تو تاپیک بعدی پستتو لایک کنم‌    

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

الان چکارکنیم

بارداری

نیستی

زدی

نزدی

برقصیم برات

نرقصیم

واضح بگیدترخدا

مرتیکه مادرخراب چرادرخواست میدی حیوون😡😡🤬🤬🤬🤬🤬.......من جواب استاتررومیدم بتوچه.فضول سرت توچیزمردم نباشه،اگرروی نظراتی غیراسی ریپ میزنی شک نکن یه فضولی.....فحش بدی وتوهین کنی جوابت روپشت گوشی میدم همه رونثاروالدینت میکنم.....چون من باتوکاری نداشتم توفضولی کردی...........هرکی رای دادوهرکی رای نداددیگه ازامروزخوشبختیدوازگرونی شکایت کنیدوازبدبختی بنالیدلعنت خداوندبهتون.واگرهرسختی مابکشیم که مسببش شماباشیدلعنت خداوندبهتون......

مرتیکه مادرخراب چرادرخواست میدی حیوون😡😡🤬🤬🤬🤬🤬.......من جواب استاتررومیدم بتوچه.فضول سرت توچیزمردم نباشه،اگرروی نظراتی غیراسی ریپ میزنی شک نکن یه فضولی.....فحش بدی وتوهین کنی جوابت روپشت گوشی میدم همه رونثاروالدینت میکنم.....چون من باتوکاری نداشتم توفضولی کردی...........هرکی رای دادوهرکی رای نداددیگه ازامروزخوشبختیدوازگرونی شکایت کنیدوازبدبختی بنالیدلعنت خداوندبهتون.واگرهرسختی مابکشیم که مسببش شماباشیدلعنت خداوندبهتون......

به بههههههههههه اینجارو ببین😻😻😻😻

دیدی چه خوشگل دوتا خط افتاده 

مبارکت باشه ابجی قشنگممممممممممممم

بسلامتی بغلش کنی 

•گر نگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد
مرسی عزیز🥺

مباااارکهههههه💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃

الان چکارکنیمباردارینیستیزدینزدیبرقصیم براتنرقصیمواضح بگیدترخدا

مراقب حف زدنت باش برا بی فرهنگایی مث تو نزاشتم برا ادمایی گذاشتم ک همدردن با من و خوشحالیشونو بین دوستاش ب اشتراک میزارن 

مراقب حف زدنت باش برا بی فرهنگایی مث تو نزاشتم برا ادمایی گذاشتم ک همدردن با من و خوشحالیشونو بین دو ...

خیلی بی ادبی اسی

کلی برات رقصیم وخوشحالی کردم

گریه ام درآووردی خداگریه ات رودربیاره

به بههههههههههه اینجارو ببین😻😻😻😻دیدی چه خوشگل دوتا خط افتاده مبارکت باشه ابجی قشنگمممممممممممممب ...

مرسی فداتشم بالاخره بعد ۶ماه دوباره بی بی مثبت دیدم🥺

خیلی بی ادبی اسیکلی برات رقصیم وخوشحالی کردمگریه ام درآووردی خداگریه ات رودربیاره

استغفرالاه مگ شما جانشین خدایی ک بخای گریه منو در بیاره اون دیگ ب خودش مربوطه گریمو دربیاره یا شادم‌کنه هرکاری کنه راضیم ب رضاش

استغفرالاه مگ شما جانشین خدایی ک بخای گریه منو در بیاره اون دیگ ب خودش مربوطه گریمو دربیاره یا شادم‌ ...

عزیزم جوابش و نده اول صبح ذهن خودت و خراب نکن 

•گر نگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد