masom20 مدیر استارتر عضویت: 1403/03/29 تعداد پست: 203 عنوان بی بی چک مثبت 510 بازدید | 57 پست بعد تکرار کردن آزمایشا ی بی بی مثبت حقم نیس واقعا گفتم بی بی هم بزنم بمونه ب یادگار 1403/04/10 | 09:07 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
سانـــاے_نانـــاے عضویت: 1397/11/04 تعداد پست: 6546 باشه مبارکه • . ★ . • ° ★ . ★ ° ★🌙 . ° . • ★🌙 . ★ . . • ★ . . • ° ★ . • ° ★🌙 . • ° ★ • . • ° ★ . ★🌙 • به اسم کاربری هیچ دقتی نمیکنم ممکنه تو تاپیک قبلی دعوامون بشه، تو تاپیک بعدی پستتو لایک کنم
متفکر۵۶۹دوم عضویت: 1402/02/03 تعداد پست: 6922 الان چکارکنیمباردارینیستیزدینزدیبرقصیم براتنرقصیمواضح بگیدترخدا مرتیکه مادرخراب چرادرخواست میدی حیوون😡😡🤬🤬🤬🤬🤬.......من جواب استاتررومیدم بتوچه.فضول سرت توچیزمردم نباشه،اگرروی نظراتی غیراسی ریپ میزنی شک نکن یه فضولی.....فحش بدی وتوهین کنی جوابت روپشت گوشی میدم همه رونثاروالدینت میکنم.....چون من باتوکاری نداشتم توفضولی کردی...........هرکی رای دادوهرکی رای نداددیگه ازامروزخوشبختیدوازگرونی شکایت کنیدوازبدبختی بنالیدلعنت خداوندبهتون.واگرهرسختی مابکشیم که مسببش شماباشیدلعنت خداوندبهتون......
متفکر۵۶۹دوم عضویت: 1402/02/03 تعداد پست: 6922 مرتیکه مادرخراب چرادرخواست میدی حیوون😡😡🤬🤬🤬🤬🤬.......من جواب استاتررومیدم بتوچه.فضول سرت توچیزمردم نباشه،اگرروی نظراتی غیراسی ریپ میزنی شک نکن یه فضولی.....فحش بدی وتوهین کنی جوابت روپشت گوشی میدم همه رونثاروالدینت میکنم.....چون من باتوکاری نداشتم توفضولی کردی...........هرکی رای دادوهرکی رای نداددیگه ازامروزخوشبختیدوازگرونی شکایت کنیدوازبدبختی بنالیدلعنت خداوندبهتون.واگرهرسختی مابکشیم که مسببش شماباشیدلعنت خداوندبهتون......
maman_ferferi عضویت: 1402/08/13 تعداد پست: 2362 به بههههههههههه اینجارو ببین😻😻😻😻دیدی چه خوشگل دوتا خط افتاده مبارکت باشه ابجی قشنگمممممممممممممبسلامتی بغلش کنی •گر نگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد
متفکر۵۶۹دوم عضویت: 1402/02/03 تعداد پست: 6922 مرسی عزیز🥺 مباااارکهههههه💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃 مرتیکه مادرخراب چرادرخواست میدی حیوون😡😡🤬🤬🤬🤬🤬.......من جواب استاتررومیدم بتوچه.فضول سرت توچیزمردم نباشه،اگرروی نظراتی غیراسی ریپ میزنی شک نکن یه فضولی.....فحش بدی وتوهین کنی جوابت روپشت گوشی میدم همه رونثاروالدینت میکنم.....چون من باتوکاری نداشتم توفضولی کردی...........هرکی رای دادوهرکی رای نداددیگه ازامروزخوشبختیدوازگرونی شکایت کنیدوازبدبختی بنالیدلعنت خداوندبهتون.واگرهرسختی مابکشیم که مسببش شماباشیدلعنت خداوندبهتون......
masom20 مدیر استارتر عضویت: 1403/03/29 تعداد پست: 203 الان چکارکنیمباردارینیستیزدینزدیبرقصیم براتنرقصیمواضح بگیدترخدا مراقب حف زدنت باش برا بی فرهنگایی مث تو نزاشتم برا ادمایی گذاشتم ک همدردن با من و خوشحالیشونو بین دوستاش ب اشتراک میزارن
masom20 مدیر استارتر عضویت: 1403/03/29 تعداد پست: 203 مباااارکهههههه💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃 ب تبریک شما نیاز نیس دوست عزیز
متفکر۵۶۹دوم عضویت: 1402/02/03 تعداد پست: 6922 مراقب حف زدنت باش برا بی فرهنگایی مث تو نزاشتم برا ادمایی گذاشتم ک همدردن با من و خوشحالیشونو بین دو ... خیلی بی ادبی اسیکلی برات رقصیم وخوشحالی کردمگریه ام درآووردی خداگریه ات رودربیاره مرتیکه مادرخراب چرادرخواست میدی حیوون😡😡🤬🤬🤬🤬🤬.......من جواب استاتررومیدم بتوچه.فضول سرت توچیزمردم نباشه،اگرروی نظراتی غیراسی ریپ میزنی شک نکن یه فضولی.....فحش بدی وتوهین کنی جوابت روپشت گوشی میدم همه رونثاروالدینت میکنم.....چون من باتوکاری نداشتم توفضولی کردی...........هرکی رای دادوهرکی رای نداددیگه ازامروزخوشبختیدوازگرونی شکایت کنیدوازبدبختی بنالیدلعنت خداوندبهتون.واگرهرسختی مابکشیم که مسببش شماباشیدلعنت خداوندبهتون......
masom20 مدیر استارتر عضویت: 1403/03/29 تعداد پست: 203 به بههههههههههه اینجارو ببین😻😻😻😻دیدی چه خوشگل دوتا خط افتاده مبارکت باشه ابجی قشنگمممممممممممممب ... مرسی فداتشم بالاخره بعد ۶ماه دوباره بی بی مثبت دیدم🥺
masom20 مدیر استارتر عضویت: 1403/03/29 تعداد پست: 203 خیلی بی ادبی اسیکلی برات رقصیم وخوشحالی کردمگریه ام درآووردی خداگریه ات رودربیاره استغفرالاه مگ شما جانشین خدایی ک بخای گریه منو در بیاره اون دیگ ب خودش مربوطه گریمو دربیاره یا شادمکنه هرکاری کنه راضیم ب رضاش
maman_ferferi عضویت: 1402/08/13 تعداد پست: 2362 مرسی فداتشم بالاخره بعد ۶ماه دوباره بی بی مثبت دیدم🥺 😻واقعا حس خوبیه درکت میکنم 😂هرچند که بازم شک داریم •گر نگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد
maman_ferferi عضویت: 1402/08/13 تعداد پست: 2362 استغفرالاه مگ شما جانشین خدایی ک بخای گریه منو در بیاره اون دیگ ب خودش مربوطه گریمو دربیاره یا شادم ... عزیزم جوابش و نده اول صبح ذهن خودت و خراب نکن •گر نگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد