2777
2789
عنوان

لطفا متاهلا

2872 بازدید | 111 پست

سلام بچه ها من تو عقدم.و از همسرم دورم بخاطر درسش و این که دانشگاهه .چند ماهه ازدواج کردیم و این که خیلی عذرخواهم ک اینقد راحت صحبت میکنم.تاحالا رابطه کامل نداشتیم.و الان ک بیدار شدم از خواب دیدم پیام داده دلتنگتم و اخر هفته میام(امتحاناتش تموم میشه) و درخواست رابطه کامل داده.من واقعا استرسم گرفته خیلی خیلی میترسم و این که من اصلا تحربک نمیشم،ینی وانمود میکنم همیشه...ک ناراحت نشه.ولی درکل بقدری الان استرس و ترس وجودمو گرفته نمیدونم چیکار کنم .بنظرتون وقتی اومد بهش بگم ک مثلا تحریک نمیشم و فلان؟

منم تحریک نمیشم هیچوقت هم نتونستم بگم یعنی فکر کردم تاثیر نداره چون کلا سردم همیشه وانمود کردم

ولی شما اگه برات مهمه بگو

پس کی میای تو دلم فندق مامان؟منو بابا چندماهه منتظریم🥲من تورو از امام رضا خواستم ۱۴۰۳.۲.۱۳ میدونم دست خالی از حرمش برنمیگردم....                                                              ۱۴۰۳.۴.۲۱ بی بی چکم مثبت شد یعنی تو اومدی تو دلم مامانی... خوش اومدی عزیزکم خداروشکر ک روز پنجم محرم کاری کرد تا همیشه مدیون امام حسین بمونم🥹

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

از اونجایی که تا حالا رابطه کامل نداشتید بذار انجامش بدید شاید مشکل حل شد اگه نشد بعد باهم حرف بزنید کلا یه مدت طول میکشه تا قلق هم دستتون بیاد هر آدمی یه سری نقاط حساس داره و‌با یه روشای خاصی ممکنه تحریک بشه با آزمون و غلط باید بهش برسید ولی حتما حرف بزنید ‌حلش کنید اینکه‌وانمود کنید به مرور رو رابطتون تاثیر میذاره

یه خواهر بزرگ‌تر که برای خواهراش قوی و حامیه یه زن مستقل که پشت شوهرش بهش گرمه یه دختر عاقل که هرجا بتونه به پدر مادرش هر کمکی باشه میکنه و اونا بهش افتخار میکنن یه مادر که پسر کوچولوش دوسش داره و یه آدم که از درون احساس پوچی ‌و تنهایی میکنه احساس ناکافی بودن تا حد خفگی آزارش میده و مدام داره از خودش میپرسه با زندگیم چیکار کردم ؟ و هرچی بیشتر میپرسه بیشتر غرق این سوال میشه!

تو عقد رابطه کامل نداشته باش چرا عجله میکنید آخه بعدم اگه ارضا نمیشی برو دکتر به نظرم به شوهرت فعلا نگو یا اگه فکر میکنی فلان کار بیشتر ارضات میکنه بهش بگو برات انجام بده 

التماس دعا