2821
2789

دختر خالم بعد دوماه مصرف باردار شد

دوقلو دختر و پسر الان ۶ ماهه دنیا اومدن 🙂

خودم منتظرم خدا بهم نظر کنه قراره لتروزول بخورم این ماه

پس کی میای تو دلم فندق مامان؟منو بابا چندماهه منتظریم🥲من تورو از امام رضا خواستم ۱۴۰۳.۲.۱۳ میدونم دست خالی از حرمش برنمیگردم....                                                              ۱۴۰۳.۴.۲۱ بی بی چکم مثبت شد یعنی تو اومدی تو دلم مامانی... خوش اومدی عزیزکم خداروشکر ک روز پنجم محرم کاری کرد تا همیشه مدیون امام حسین بمونم🥹

من یک دوره لتروزول مصرف کردم همون ماه اولم باردار شدم اما سه ماه و نیمه بودم سقط شد ضربان قلب نداشت. الان سه ماهه از سقطم میگذره می‌خوام دوباره اقدام کنم. ایندفعه می‌خوام کلومفین بخورم.نمیدونم خوبه یا نه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

دختر خالم بعد دوماه مصرف باردار شددوقلو دختر و پسر الان ۶ ماهه دنیا اومدن 🙂خودم منتظرم خدا بهم نظر ...

من یک دوره لتروزول مصرف کردم همون ماه اولم باردار شدم اما سه ماه و نیمه بودم سقط شد ضربان قلب نداشت. الان سه ماهه از سقطم میگذره می‌خوام دوباره اقدام کنم. ایندفعه می‌خوام کلومفین بخورم.نمیدونم خوبه یا نه.

من یک دوره لتروزول مصرف کردم همون ماه اولم باردار شدم اما سه ماه و نیمه بودم سقط شد ضربان قلب نداشت. ...

دکتر بهت داد یا خودت خوردی؟

من خودمم لتروزول باید بخورم ولی گفته روز ۱۱ برم سونو

خداکنه جواب بده ....تنبلی داری 

پس کی میای تو دلم فندق مامان؟منو بابا چندماهه منتظریم🥲من تورو از امام رضا خواستم ۱۴۰۳.۲.۱۳ میدونم دست خالی از حرمش برنمیگردم....                                                              ۱۴۰۳.۴.۲۱ بی بی چکم مثبت شد یعنی تو اومدی تو دلم مامانی... خوش اومدی عزیزکم خداروشکر ک روز پنجم محرم کاری کرد تا همیشه مدیون امام حسین بمونم🥹
دکتر بهت داد یا خودت خوردی؟من خودمم لتروزول باید بخورم ولی گفته روز ۱۱ برم سونوخداکنه جواب بده ....ت ...

نه تنبلی ندارم. تحت نظر دکتر بودم .‌ میخواستم دوقلو بشه لتروزول داد با آمپول اچ سی .‌ اما دوقلو نشد سه و ماه و نیمه هم از دستش دادم. اینبار می‌خوام بدون تجویز دکتر کلومفین بخورم

دکتر بهت داد یا خودت خوردی؟من خودمم لتروزول باید بخورم ولی گفته روز ۱۱ برم سونوخداکنه جواب بده ....ت ...

نه تنبلی ندارم. تحت نظر دکتر بودم .‌ میخواستم دوقلو بشه لتروزول داد با آمپول اچ سی .‌ اما دوقلو نشد سه و ماه و نیمه هم از دستش دادم. اینبار می‌خوام بدون تجویز دکتر کلومفین بخورم

نه تنبلی ندارم. تحت نظر دکتر بودم .‌ میخواستم دوقلو بشه لتروزول داد با آمپول اچ سی .‌ اما دوقلو نشد ...

بدون تجویز نخور خطرناکه ممکنه خدا نکرده کیست بشه اگه آمپول آزادسازی نزنی بعد بیشتر دردسر میشه 

توکل بع خدا کن دوقلو و یه قلو هرچی خدا بخواد میده