2777
2789

سلام دوستان
من تازه عقد کردم دو سه مرتبه رابطه داشتم
دفعه اول نه ولی دفعه دوم و سوم بعدش عفونت گرفتم. میخوام بدونم بقیه خانوم ها هم همینطور هستن؟ یعنی بعد هر رابطه آدم عفونت میگیره؟ رابطه ام هم با کاندوم بوده.

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

عجیبه که با کاندوم هم عفونت گرفتی

۱۴۰۲/۱۲/۲۰بیبی چکم مثبت شد دعا کنید برام بمونه خداجون این عیدی که بهم دادی سالم بذار تو بغلم تو تاریخ ۱۴۰۳/۳/۳۰دنیای ماهم صورتی شدتو1403/۸/۱۳ نورا خانومم اومد تو بغلم😍

نه ، نباید بعد هر رابطه عفونت بگیری

خب پس این چیه ؟ از کاندوم هست؟ چون رابطه های اول هست اینجوری میشم؟
البته اینم بگم مدت زمان رابطه زیاد بود مثلا یک ساعت ممکنه بخاطر اون بوده باشه؟
ببخشید می پرسم ولی معمول چجوریه ؟ چقدر رابطه باید طول بکشه؟

خب پس این چیه ؟ از کاندوم هست؟ چون رابطه های اول هست اینجوری میشم؟البته اینم بگم مدت زمان رابطه زیاد ...

خیلی دلایل میتونه داشته باشه ، نه ربطی به رابطه اول اینا هم نداره ، گعمولا زمان رابطه یک ربع هست نهاااایتا ۲۰ دقیقه ، یک ساعت چه خبره 

آنکس که در قفس زاده شده ، پرواز را یک بیماری میپندارد 
نه ربطی نداره اگه با کاندوم بوده پس از قبل بوده ولی حین رابطه درد و سوزش بیشتر میشه

دردم واسه پرده بود دفعه سوم از بین رفت
حین رابطه اصلا سوزش نداشتم . غیر درد که دفعه اول و دوم بود هیچ مشکلی نداشتم

نه بعد هر بار رابطه که آدم عفونت نمیگیره احتمالا خوب بهداشت و رعایت نکردید خودتو حتما قبل رابطه و بع ...

این رعایت بهداشت یعنی چی؟ من دوش گرفتم کاندوم هم بود. با ژل بهداشتی بانوان بیرون رو باید بشورم؟ یا داخل رو؟

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز