2789

تف دلم حلوا خاس با چایی

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

مگه عقیقه است

نه بخوره

مرتیکه مادرخراب چرادرخواست میدی حیوون😡😡🤬🤬🤬🤬🤬.......من جواب استاتررومیدم بتوچه.فضول سرت توچیزمردم نباشه،اگرروی نظراتی غیراسی ریپ میزنی شک نکن یه فضولی.....فحش بدی وتوهین کنی جوابت روپشت گوشی میدم همه رونثاروالدینت میکنم.....چون من باتوکاری نداشتم توفضولی کردی...........هرکی رای دادوهرکی رای نداددیگه ازامروزخوشبختیدوازگرونی شکایت کنیدوازبدبختی بنالیدلعنت خداوندبهتون.واگرهرسختی مابکشیم که مسببش شماباشیدلعنت خداوندبهتون......
تف دلم حلوا خاس با چایی

حتماپاشودرست کن

مرتیکه مادرخراب چرادرخواست میدی حیوون😡😡🤬🤬🤬🤬🤬.......من جواب استاتررومیدم بتوچه.فضول سرت توچیزمردم نباشه،اگرروی نظراتی غیراسی ریپ میزنی شک نکن یه فضولی.....فحش بدی وتوهین کنی جوابت روپشت گوشی میدم همه رونثاروالدینت میکنم.....چون من باتوکاری نداشتم توفضولی کردی...........هرکی رای دادوهرکی رای نداددیگه ازامروزخوشبختیدوازگرونی شکایت کنیدوازبدبختی بنالیدلعنت خداوندبهتون.واگرهرسختی مابکشیم که مسببش شماباشیدلعنت خداوندبهتون......

خیراته خب چی میشه مگه 

پسرخالم جوان فوت شد تو مراسمش حلوا درست کردیم دختر خالم هنوز نمیدونست کوچولو بود گیر داده بود برا داداشم نگه دارید حلوا دوست داره🥺

چون جوان بود هیچکس دلش نمیومد بخوره ولی خب در کل کار بدی نیست خیراته دیگه بخوری نخوری زنده نمیشه که

ای بابا اینا همش خرافاته عزیزم ....

به نظرت اینکه کسی حلوای عزیزش رو بخوره و براش فاتحه بفرسته اشتباهه !؟مگر غیر از اینه که امواتمون منتظر خیرات و فاتحه ما هستن:/

🎌❤👩‍⚕️𝓘 𝓯𝓲𝓰𝓱𝓽 𝓯𝓸𝓻 𝓶𝔂 𝓫𝓮𝓪𝓾𝓽𝓲𝓯𝓾𝓵 𝓰𝓸𝓪𝓵
حتماپاشودرست کن

حوصله ندارم باو

میرم چای دم میکنم با خرما میخورم

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○
حلوای شیر🥺🥺😅

نخوردم تاحالا

ینی باخت دادم؟

حوصله ندارم باومیرم چای دم میکنم با خرما میخورم

😆😂