2777
2789
حلوای شیر کلا همه چیرو یه اندازه می‌ریزی مثلا یه کاسه آرد ریختی یه کاسه شیر یه کاسه روغن ولی من کمتر ...

اها

ارد نباید جدا تف بخوره بو خامیش گرفته بشه؟

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

آدم توی محدودیت ها ستاره میشه😔👍😂خوب خوابم نمیاد چیکار کنم😂💔

بشکاف برو جلو 😂🦦

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○
اهاارد نباید جدا تف بخوره بو خامیش گرفته بشه؟

توی سروش آشپزی پری بانوروسرچ کن

خیلی آموزشهای خونگی وراحتی داره

اونجاهستش

مرتیکه مادرخراب چرادرخواست میدی حیوون😡😡🤬🤬🤬🤬🤬.......من جواب استاتررومیدم بتوچه.فضول سرت توچیزمردم نباشه،اگرروی نظراتی غیراسی ریپ میزنی شک نکن یه فضولی.....فحش بدی وتوهین کنی جوابت روپشت گوشی میدم همه رونثاروالدینت میکنم.....چون من باتوکاری نداشتم توفضولی کردی...........هرکی رای دادوهرکی رای نداددیگه ازامروزخوشبختیدوازگرونی شکایت کنیدوازبدبختی بنالیدلعنت خداوندبهتون.واگرهرسختی مابکشیم که مسببش شماباشیدلعنت خداوندبهتون......

@honareashpazii

آشپزی پری بانو

مرتیکه مادرخراب چرادرخواست میدی حیوون😡😡🤬🤬🤬🤬🤬.......من جواب استاتررومیدم بتوچه.فضول سرت توچیزمردم نباشه،اگرروی نظراتی غیراسی ریپ میزنی شک نکن یه فضولی.....فحش بدی وتوهین کنی جوابت روپشت گوشی میدم همه رونثاروالدینت میکنم.....چون من باتوکاری نداشتم توفضولی کردی...........هرکی رای دادوهرکی رای نداددیگه ازامروزخوشبختیدوازگرونی شکایت کنیدوازبدبختی بنالیدلعنت خداوندبهتون.واگرهرسختی مابکشیم که مسببش شماباشیدلعنت خداوندبهتون......
@honareashpazii آشپزی پری بانو

مرصی دوست خوبم

حتمآ 

نه چون خیلی هم زده میشه اصلا بوی خامی نداره اتفاقا از حلوایی که جدا تفت داده میشه خوشمزه تر میشه اول کم درست کن ببینی چقد خوشمزه میشه بعدش بیشتر درست میکنی 

تو حلوای شیر فقط هم زدن مهمه 

نه چون خیلی هم زده میشه اصلا بوی خامی نداره اتفاقا از حلوایی که جدا تفت داده میشه خوشمزه تر میشه اول ...

مرصی