💔 تو اعتماد آخرم واسه عشق یه آدم بودی زدم قید همه چیزو از اون لحظه که با من بودی یه دنیا رو حریف بودم اگه فقط کنارم بودی تو جنگی رو شروع کردی که از قبل به تو باخته بودم تموم رویامو آجر به آجر با تو ساخته بودم خیال کردم که با قلبم درست تورو شناخته بودم💔😅
نی نی یارها هم یکباره درستی حسابش میرسند نگران نباش
وقتی همسرم روبروم نشسته و در مورد مسائل مهم زندگی باهام صحبت میکنه در سکوت کامل عمیقأ خیره به چهرش میشم و توی قلبم اونو تحسین میکنم که چطور با وجود اینکه صورتشو با پودر لباسشویی و مایع ظرفشویی میشوره پوستش اینقدر صاف و شفاف و یک دسته واقعاً چرا ؟؟؟👿
عجب ادمای بیکاری پیدا میشن امیدوارم بچه سال باشه ن یه مرد گنده
💔 تو اعتماد آخرم واسه عشق یه آدم بودی زدم قید همه چیزو از اون لحظه که با من بودی یه دنیا رو حریف بودم اگه فقط کنارم بودی تو جنگی رو شروع کردی که از قبل به تو باخته بودم تموم رویامو آجر به آجر با تو ساخته بودم خیال کردم که با قلبم درست تورو شناخته بودم💔😅
بذار شمردن پولاش تموم شه، حالا به این چیزا هم رسیدگی میکنه، یکم دندون بذارید سر جیگرتون، چقد متوقعید 😏😁
🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمیمونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇
چجوری با خط مختلف میاد من سه ماااه پشت در بسته بودم منتظر کد بودم ک بیاد وارد شم بد چجوری تو دوسوت و ...
منم همینطور خواستم ثبت نام کنم اصن کد نیومد بعد که کد اومد تایید نشد انگار که دیگه شمارم سوخت با این که موفق نشدم ثبت نام کنم
تادلت بخواد از اونور کشورم میتونه بگیره خیلی اومده هربارم ترکیده باز اکانت زده
عع من تازه اومدم در جریان نبودم