2777
2789
عنوان

نی نی یار

172 بازدید | 27 پست

این مرتیکه روانی بی شخصیت از سگ پست تر داره مادرتو اباد میکنه عین خیالت نیس خدایی؟؟؟؟؟؟ چرا اصلا قبولش میکنین با اون اسمای زشتش 😐😐😐😐😐😐😐😐

مونا تهرانی بیا تحویل بگیر 😐😐😐

حوصله ی ثابت کردن خودم به بقیه رو ندارم هرچی در موردم شنیدی دوتا دیگم بزار روش 😉😉😉😉

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

نی نی یارها هم یکباره درستی حسابش میرسند نگران نباش 

وقتی همسرم روبروم نشسته و در مورد مسائل مهم زندگی باهام صحبت می‌کنه در سکوت کامل عمیقأ خیره به چهرش میشم و توی قلبم  اونو تحسین میکنم که چطور با وجود اینکه صورتشو با پودر لباسشویی و مایع ظرفشویی می‌شوره پوستش اینقدر صاف و شفاف و یک دسته واقعاً چرا ؟؟؟👿
بیشتر ببینید

بذار شمردن پولاش تموم شه، حالا به این چیزا هم رسیدگی میکنه، یکم دندون بذارید سر جیگرتون، چقد متوقعید 😏😁

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

بیشتر ببینید
سایت خودش اتومات اسم ها رو قبول می‌کنه در ضمن تعلیق میشه با خط های مختلف میاد !

چجوری با خط مختلف میاد من سه ماااه پشت در بسته بودم منتظر کد بودم ک بیاد وارد شم بد چجوری تو دوسوت وارد میشن اینا 

چجوری با خط مختلف میاد من سه ماااه پشت در بسته بودم منتظر کد بودم ک بیاد وارد شم بد چجوری تو دوسوت و ...

منم همینطور خواستم ثبت نام کنم اصن کد نیومد بعد که کد اومد تایید نشد انگار که دیگه شمارم سوخت با این که موفق نشدم ثبت نام کنم