2777
2789
عنوان

اکو قلب

| مشاهده متن کامل بحث + 713 بازدید | 53 پست
ببین کاملا حسن طبیعیه ...ولی واقعا قلب تو سالم هست ببین ۲۹سال با قلب خوشگلت بودی پس اون کاریش نیست س ...

فداتشم مهریون 

باورت میشه انقد حساسم ک قهوه نمیخورم 

قلیون و سیگارو مشروبات الکلی ام ب هیچ عنوان بخاطر قلبم لب نمیزنم

انقد ک حساسم 

برسرم منت نهادی عاشقت باشم آقا                                این چنین تقدیر کردی عمر شیرین مرا♡یاامام رضا عاشقتم☆
فداتشم مهریون باورت میشه انقد حساسم ک قهوه نمیخورم قلیون و سیگارو مشروبات الکلی ام ب هیچ عنوان بخاطر ...

خب خوبه اینارو رعایت کن بازم میگم خیلیا دارن نمی‌دونم همین چند روز پیش همکارم دوتا بچه دارن ۴۳ساله رفته اکو داده متوجه شده داره یعنی تا این حد 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بعد جلو هر کدوم یه مثبت داره ؟ دکتر چی گفت بهت

اره دیگ 

هیچی گفت افتادگی دریچه 

ک اکثر خانوما دارن 

بعد دید یهو ناراحت شدم 

گفت همه خانوما دارن بعضیام اصن متوجه نمیشن تااخر عمر چون مشکلی ایجاد نمیکنه 

نترس 

پروپرانول داد گاهی اگ تپش داشتم بخورم همین 

برسرم منت نهادی عاشقت باشم آقا                                این چنین تقدیر کردی عمر شیرین مرا♡یاامام رضا عاشقتم☆
درسته خودمم دارم

حس میکنم قلب تنها عضویه ک خیلی مظلومه 😂هیچ دفاعی از خودش نداره و فقط کار میکنه و مریضه

دلم میسوزع واس قلبم😂

حس میکنم قلب تنها عضویه ک خیلی مظلومه 😂هیچ دفاعی از خودش نداره و فقط کار میکنه و مریضهدلم میسوزع وا ...

اره واقعا اون مثبتا رو واسه این پرسیدم ک شدت رو نشون میده مثلا اگ ۳ تا مثبت زده بود شدید میشه ولی یه دونه مثبت خفیفه

اره واقعا اون مثبتا رو واسه این پرسیدم ک شدت رو نشون میده مثلا اگ ۳ تا مثبت زده بود شدید میشه ولی یه ...

یدونه زده 

فقط چیزا سنگین بلند نکن

جدا؟ بعد من میرم باشگا وزنه سنگین میزنم 

وای  چقد خرم 

مگه دختر نیستی ؟ دکتر اینو بهت نگفت؟ نه دیگه سنگین نزن یه موقع شلی دریچه زیاد میشه

چرا هستم. چرا گفت ورزش بدنسازی نرو ولی گوش ندادم 

چ اشتباهی کردما ☹️