2777
2789
عنوان

اکو قلب

| مشاهده متن کامل بحث + 713 بازدید | 53 پست
اره همینه. من خیلی ناراحتم کلا ناامید شدم از همه چی

هیچی نیست این حالتم طبیعیه ....کم کم برات عادی میشه ببین بهت بگم نود درصد مردم دارن فقط چون اکو نمیکنن نمی‌دونم همین 

بیماری محسوب نمیشه و قرصی ندارم شلی دریچه قلب فقط تپش قلب پروپرانولول می‌تونه با تجویز پزشک بهورع

من بدنسازی کار میکنم 

فک کنم دیگ نباید انجام بدم درسته؟ 

برسرم منت نهادی عاشقت باشم آقا                                این چنین تقدیر کردی عمر شیرین مرا♡یاامام رضا عاشقتم☆

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم تپش دارم با کوچیکترین فعالیتی ک انجام میدث

افتادگی اصلا بیماری قلبی حساب نمیشه نگران نباش اما این طپش پدرمو در آورده خیلی اذیتم

در سرزمینی که انسانها حیوان آزاری میکنند دعاها هرگز به آسمان نمیرسند

هیچی نیست این حالتم طبیعیه ....کم کم برات عادی میشه ببین بهت بگم نود درصد مردم دارن فقط چون اکو نمیک ...

چقد بد خداکنه هیچ کس اسیر بیماری نباشه 

هیچ کس

برسرم منت نهادی عاشقت باشم آقا                                این چنین تقدیر کردی عمر شیرین مرا♡یاامام رضا عاشقتم☆
ورزش سبک انجام بده لطفا اینجوری بهتره

اره باید بدنسازی را بیخیالش بشم 

ن داروهم بهم نداد فقط پرانول داد اونم گفت موقع تپش

خب بهتر، ینی مشکل حادی نداری خداروشکر

میگن مستی گناهه، به انگشت ملامت. باید مستارو حد زد، به شلاق ندامت🖤 سبوی ما شکسته، در میکده بسته💔 امید همه ی ما به همت تو بسته. به همت تو ساقی، تو که گره گشایی🕊

بهترم بگم ک همه دارن تقریبا نشده کسی بره اکو بده این تشخیص و ندن من هرکس دیدم اکو داده گفته اینو دار ...

من افتادگی دریچه قلب و اره شنیدم همه دارن 

ولی وقتی تو اکوم اون یکی رو دیدم استرس گرفتم 

من افتادگی دریچه قلب و اره شنیدم همه دارن ولی وقتی تو اکوم اون یکی رو دیدم استرس گرفتم

هرکسی ک اطلاعی نداشته باشه طبیعیه خب آدم می ترسه بخصوص قلب ولی وقتی تحقیق می‌کنی میبینی چیزی نیست اوکی میشی...

هرکسی ک اطلاعی نداشته باشه طبیعیه خب آدم می ترسه بخصوص قلب ولی وقتی تحقیق می‌کنی میبینی چیزی نیست او ...

بعد جالب نیست ک هرکسی اکو میده داره؟؟؟؟؟؟😑باور کنید یکی از دکترای قلب ب من گفت سلیقه آیه شاید از دید یک دکتر دیگه نداشته باشی 

هرکسی ک اطلاعی نداشته باشه طبیعیه خب آدم می ترسه بخصوص قلب ولی وقتی تحقیق می‌کنی میبینی چیزی نیست او ...

ممنون عزیزم. حالم بهتر شد. اره انقد حساس شدم رو قلبم 

ممنون عزیزم. حالم بهتر شد. اره انقد حساس شدم رو قلبم

ببین کاملا حسن طبیعیه ...ولی واقعا قلب تو سالم هست ببین ۲۹سال با قلب خوشگلت بودی پس اون کاریش نیست سالمه محدود ب یه تشخیص نشو فقط هوای قلبتو داشته باش