monblack مدیر عضویت: 1400/10/13 تعداد پست: 4523 عنوان اکو قلب | مشاهده متن کامل بحث + 713 بازدید | 53 پست سلام رفتم اکو دکتر بهم گفت افتادگی دریچه قلب داریولی حرفی از چیز دیگ نزد الان ک میبینم tr هم مثبته ولی حرفی ازش نزداسترس دارم خیلی 😭 برسرم منت نهادی عاشقت باشم آقا این چنین تقدیر کردی عمر شیرین مرا♡یاامام رضا عاشقتم☆ 1403/04/10 | 00:06 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
helino78 عضویت: 1403/03/13 تعداد پست: 2088 اره همینه. من خیلی ناراحتم کلا ناامید شدم از همه چی هیچی نیست این حالتم طبیعیه ....کم کم برات عادی میشه ببین بهت بگم نود درصد مردم دارن فقط چون اکو نمیکنن نمیدونم همین
monblack مدیر استارتر عضویت: 1400/10/13 تعداد پست: 4523 بیماری محسوب نمیشه و قرصی ندارم شلی دریچه قلب فقط تپش قلب پروپرانولول میتونه با تجویز پزشک بهورع من بدنسازی کار میکنم فک کنم دیگ نباید انجام بدم درسته؟ برسرم منت نهادی عاشقت باشم آقا این چنین تقدیر کردی عمر شیرین مرا♡یاامام رضا عاشقتم☆
sperso عضویت: 1398/02/29 تعداد پست: 10022 منم تپش دارم با کوچیکترین فعالیتی ک انجام میدث افتادگی اصلا بیماری قلبی حساب نمیشه نگران نباش اما این طپش پدرمو در آورده خیلی اذیتم در سرزمینی که انسانها حیوان آزاری میکنند دعاها هرگز به آسمان نمیرسند
helino78 عضویت: 1403/03/13 تعداد پست: 2088 من بدنسازی کار میکنم فک کنم دیگ نباید انجام بدم درسته؟ ورزش سبک انجام بده لطفا اینجوری بهتره
monblack مدیر استارتر عضویت: 1400/10/13 تعداد پست: 4523 هیچی نیست این حالتم طبیعیه ....کم کم برات عادی میشه ببین بهت بگم نود درصد مردم دارن فقط چون اکو نمیک ... چقد بد خداکنه هیچ کس اسیر بیماری نباشه هیچ کس برسرم منت نهادی عاشقت باشم آقا این چنین تقدیر کردی عمر شیرین مرا♡یاامام رضا عاشقتم☆
helino78 عضویت: 1403/03/13 تعداد پست: 2088 افتادگی اصلا بیماری قلبی حساب نمیشه نگران نباش اما این طپش پدرمو در آورده خیلی اذیتم برو دکتر یا کنکور یا پروپرانورال تجویز میکنه بهت
monblack مدیر استارتر عضویت: 1400/10/13 تعداد پست: 4523 ورزش سبک انجام بده لطفا اینجوری بهتره اره باید بدنسازی را بیخیالش بشم برسرم منت نهادی عاشقت باشم آقا این چنین تقدیر کردی عمر شیرین مرا♡یاامام رضا عاشقتم☆
sperso عضویت: 1398/02/29 تعداد پست: 10022 برو دکتر یا کنکور یا پروپرانورال تجویز میکنه بهت چشم عزیزم در سرزمینی که انسانها حیوان آزاری میکنند دعاها هرگز به آسمان نمیرسند
helino78 عضویت: 1403/03/13 تعداد پست: 2088 چقد بد خداکنه هیچ کس اسیر بیماری نباشه هیچ کس بهترم بگم ک همه دارن تقریبا نشده کسی بره اکو بده این تشخیص و ندن من هرکس دیدم اکو داده گفته اینو دارم جالبه
پرنیان۹۵۹۸ عضویت: 1401/05/05 تعداد پست: 19770 ن داروهم بهم نداد فقط پرانول داد اونم گفت موقع تپش خب بهتر، ینی مشکل حادی نداری خداروشکر میگن مستی گناهه، به انگشت ملامت. باید مستارو حد زد، به شلاق ندامت🖤 سبوی ما شکسته، در میکده بسته💔 امید همه ی ما به همت تو بسته. به همت تو ساقی، تو که گره گشایی🕊
monblack مدیر استارتر عضویت: 1400/10/13 تعداد پست: 4523 بهترم بگم ک همه دارن تقریبا نشده کسی بره اکو بده این تشخیص و ندن من هرکس دیدم اکو داده گفته اینو دار ... من افتادگی دریچه قلب و اره شنیدم همه دارن ولی وقتی تو اکوم اون یکی رو دیدم استرس گرفتم برسرم منت نهادی عاشقت باشم آقا این چنین تقدیر کردی عمر شیرین مرا♡یاامام رضا عاشقتم☆
helino78 عضویت: 1403/03/13 تعداد پست: 2088 من افتادگی دریچه قلب و اره شنیدم همه دارن ولی وقتی تو اکوم اون یکی رو دیدم استرس گرفتم هرکسی ک اطلاعی نداشته باشه طبیعیه خب آدم می ترسه بخصوص قلب ولی وقتی تحقیق میکنی میبینی چیزی نیست اوکی میشی...
helino78 عضویت: 1403/03/13 تعداد پست: 2088 هرکسی ک اطلاعی نداشته باشه طبیعیه خب آدم می ترسه بخصوص قلب ولی وقتی تحقیق میکنی میبینی چیزی نیست او ... بعد جالب نیست ک هرکسی اکو میده داره؟؟؟؟؟؟😑باور کنید یکی از دکترای قلب ب من گفت سلیقه آیه شاید از دید یک دکتر دیگه نداشته باشی
monblack مدیر استارتر عضویت: 1400/10/13 تعداد پست: 4523 هرکسی ک اطلاعی نداشته باشه طبیعیه خب آدم می ترسه بخصوص قلب ولی وقتی تحقیق میکنی میبینی چیزی نیست او ... ممنون عزیزم. حالم بهتر شد. اره انقد حساس شدم رو قلبم برسرم منت نهادی عاشقت باشم آقا این چنین تقدیر کردی عمر شیرین مرا♡یاامام رضا عاشقتم☆
helino78 عضویت: 1403/03/13 تعداد پست: 2088 ممنون عزیزم. حالم بهتر شد. اره انقد حساس شدم رو قلبم ببین کاملا حسن طبیعیه ...ولی واقعا قلب تو سالم هست ببین ۲۹سال با قلب خوشگلت بودی پس اون کاریش نیست سالمه محدود ب یه تشخیص نشو فقط هوای قلبتو داشته باش