monblack مدیر عضویت: 1400/10/13 تعداد پست: 4523 عنوان اکو قلب | مشاهده متن کامل بحث + 713 بازدید | 53 پست سلام رفتم اکو دکتر بهم گفت افتادگی دریچه قلب داریولی حرفی از چیز دیگ نزد الان ک میبینم tr هم مثبته ولی حرفی ازش نزداسترس دارم خیلی 😭 برسرم منت نهادی عاشقت باشم آقا این چنین تقدیر کردی عمر شیرین مرا♡یاامام رضا عاشقتم☆ 1403/04/10 | 00:06 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
monblack مدیر استارتر عضویت: 1400/10/13 تعداد پست: 4523 ببین کاملا حسن طبیعیه ...ولی واقعا قلب تو سالم هست ببین ۲۹سال با قلب خوشگلت بودی پس اون کاریش نیست س ... فداتشم مهریون باورت میشه انقد حساسم ک قهوه نمیخورم قلیون و سیگارو مشروبات الکلی ام ب هیچ عنوان بخاطر قلبم لب نمیزنمانقد ک حساسم برسرم منت نهادی عاشقت باشم آقا این چنین تقدیر کردی عمر شیرین مرا♡یاامام رضا عاشقتم☆
helino78 عضویت: 1403/03/13 تعداد پست: 2088 فداتشم مهریون باورت میشه انقد حساسم ک قهوه نمیخورم قلیون و سیگارو مشروبات الکلی ام ب هیچ عنوان بخاطر ... خب خوبه اینارو رعایت کن بازم میگم خیلیا دارن نمیدونم همین چند روز پیش همکارم دوتا بچه دارن ۴۳ساله رفته اکو داده متوجه شده داره یعنی تا این حد
delvin۱ عضویت: 1398/12/20 تعداد پست: 9484 فداتشم مهریون باورت میشه انقد حساسم ک قهوه نمیخورم قلیون و سیگارو مشروبات الکلی ام ب هیچ عنوان بخاطر ... زده برآن tr مثبت با mr یا mvp کدوم؟
monblack مدیر استارتر عضویت: 1400/10/13 تعداد پست: 4523 زده برآن tr مثبت با mr یا mvp کدوم؟ tr و mr برسرم منت نهادی عاشقت باشم آقا این چنین تقدیر کردی عمر شیرین مرا♡یاامام رضا عاشقتم☆
monblack مدیر استارتر عضویت: 1400/10/13 تعداد پست: 4523 بعد جلو هر کدوم یه مثبت داره ؟ دکتر چی گفت بهت اره دیگ هیچی گفت افتادگی دریچه ک اکثر خانوما دارن بعد دید یهو ناراحت شدم گفت همه خانوما دارن بعضیام اصن متوجه نمیشن تااخر عمر چون مشکلی ایجاد نمیکنه نترس پروپرانول داد گاهی اگ تپش داشتم بخورم همین برسرم منت نهادی عاشقت باشم آقا این چنین تقدیر کردی عمر شیرین مرا♡یاامام رضا عاشقتم☆
delvin۱ عضویت: 1398/12/20 تعداد پست: 9484 اره دیگ هیچی گفت افتادگی دریچه ک اکثر خانوما دارن بعد دید یهو ناراحت شدم گفت همه خانوما دارن بعضیام ... درسته خودمم دارم
monblack مدیر استارتر عضویت: 1400/10/13 تعداد پست: 4523 درسته خودمم دارم حس میکنم قلب تنها عضویه ک خیلی مظلومه 😂هیچ دفاعی از خودش نداره و فقط کار میکنه و مریضهدلم میسوزع واس قلبم😂 برسرم منت نهادی عاشقت باشم آقا این چنین تقدیر کردی عمر شیرین مرا♡یاامام رضا عاشقتم☆
delvin۱ عضویت: 1398/12/20 تعداد پست: 9484 حس میکنم قلب تنها عضویه ک خیلی مظلومه 😂هیچ دفاعی از خودش نداره و فقط کار میکنه و مریضهدلم میسوزع وا ... اره واقعا اون مثبتا رو واسه این پرسیدم ک شدت رو نشون میده مثلا اگ ۳ تا مثبت زده بود شدید میشه ولی یه دونه مثبت خفیفه
monblack مدیر استارتر عضویت: 1400/10/13 تعداد پست: 4523 اره واقعا اون مثبتا رو واسه این پرسیدم ک شدت رو نشون میده مثلا اگ ۳ تا مثبت زده بود شدید میشه ولی یه ... یدونه زده برسرم منت نهادی عاشقت باشم آقا این چنین تقدیر کردی عمر شیرین مرا♡یاامام رضا عاشقتم☆
monblack مدیر استارتر عضویت: 1400/10/13 تعداد پست: 4523 فقط چیزا سنگین بلند نکن جدا؟ بعد من میرم باشگا وزنه سنگین میزنم وای چقد خرم برسرم منت نهادی عاشقت باشم آقا این چنین تقدیر کردی عمر شیرین مرا♡یاامام رضا عاشقتم☆
delvin۱ عضویت: 1398/12/20 تعداد پست: 9484 جدا؟ بعد من میرم باشگا وزنه سنگین میزنم وای چقد خرم مگه دختر نیستی ؟ دکتر اینو بهت نگفت؟ نه دیگه سنگین نزن یه موقع شلی دریچه زیاد میشه
monblack مدیر استارتر عضویت: 1400/10/13 تعداد پست: 4523 مگه دختر نیستی ؟ دکتر اینو بهت نگفت؟ نه دیگه سنگین نزن یه موقع شلی دریچه زیاد میشه چرا هستم. چرا گفت ورزش بدنسازی نرو ولی گوش ندادم چ اشتباهی کردما ☹️ برسرم منت نهادی عاشقت باشم آقا این چنین تقدیر کردی عمر شیرین مرا♡یاامام رضا عاشقتم☆
delvin۱ عضویت: 1398/12/20 تعداد پست: 9484 چرا هستم. چرا گفت ورزش بدنسازی نرو ولی گوش ندادم چ اشتباهی کردما ☹️ مگه تازه اکو ندادی ؟ بیخیال از این به بعد ورزش سنگین خط بزن