2777
2789
عنوان

کتک زدن بچه

462 بازدید | 31 پست

یه موضوعی ذهنم‌و در گیر کرده برادرزاده قشنگم پسره امسال مدرسه میره مامانش همش باهاش  بدرفتاره  مامانش  پرخاشگره  پسرش میاد دورش شوخی کنه مامانش بی عقله میگه بیای دست بندازی ببین چکارت میکنم  اونم هی میخنده  زنداداشمم هیچی حالیش نیست .بچه رو میزنه انقد بیشعور میزنه تو صورتش واقعا چرا بعضی مادرها بچه دار میشن لیاقت ندارن یه بچه شاد و شاداب رو مادر داره افسرده میکنه  به مامانم میگه میگه حرفی بزنیم بدتر میکنه واقعا نمیدونم چکار کنم اخه برادرزاده من پر رو نیست شیطنت بچگی از در میره بالا این میگه چرا مادرش یه پا دیوانه احمق فکر میکنه پسر بچه باید بشینه 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

لابد اذیتش میکنه بعضی از بچه ها خیلی سریشناز سر و کول آدم میرن بالا نه یک بار بلکه صد بارآدمخسته میش ...

نه اینجور نیست خوب من دیددمش با خودم هم بازی میکنع اصلا اینجور نیست مادرش تحمل  هیچی نداره بهش میگه دوست ندارم یعنی چی