یه موضوعی ذهنمو در گیر کرده برادرزاده قشنگم پسره امسال مدرسه میره مامانش همش باهاش بدرفتاره مامانش پرخاشگره پسرش میاد دورش شوخی کنه مامانش بی عقله میگه بیای دست بندازی ببین چکارت میکنم اونم هی میخنده زنداداشمم هیچی حالیش نیست .بچه رو میزنه انقد بیشعور میزنه تو صورتش واقعا چرا بعضی مادرها بچه دار میشن لیاقت ندارن یه بچه شاد و شاداب رو مادر داره افسرده میکنه به مامانم میگه میگه حرفی بزنیم بدتر میکنه واقعا نمیدونم چکار کنم اخه برادرزاده من پر رو نیست شیطنت بچگی از در میره بالا این میگه چرا مادرش یه پا دیوانه احمق فکر میکنه پسر بچه باید بشینه
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
هیچ مادری به هیچ عنوان بد بچشو نمیخواد ولی اگر زن برادرتون عصبیه قطعا بخاطر شرایطیه که برادرتون براش ...
مادر ه خودش کودکی سختی داشته همه کارهای خونه گردنش بوده هیچ وقت تا وقتی ازدواج نکرده بود نذاشتن لباسی که دوست داره بپوشه همش جلوشونو میکرفتن عقده ای بار اومدن
نمیگم حق با مادرشهولی به شما هم ربطی ندارهشما اون بچه رو میبینی روزی دو ساعت ، مادرش ۲۴ ساعت بچه جل ...
نه اینطور نیست مادرش فقط یه گوشی دستشه به خواهراش زنگ میزنه اصلا با بچع بازی نمیکنه یا مشغول کار خونه اس بیشتر بردارم میبرتش بیرون . پارک خواهرشم ۱۰ سال ازش بزرگتره اونم کتکش میزنه هرچند بردارهم اونو کتک میزنه