2777
2789
عنوان

کتک زدن بچه

| مشاهده متن کامل بحث + 462 بازدید | 31 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببین اگر بچه واقعا پر رو بود میکفتم حق با مادرشه ولی بچه اصلا اینجور نیست

هیچ مادری به هیچ عنوان بد بچشو نمیخواد 

ولی اگر زن برادرتون عصبیه قطعا بخاطر شرایطیه که برادرتون براش رقم زده

شک نکنید ریشه در جای دیگریه

بهتره برادرتون رو شماتت کنید

قد۱۸۰-وزن فعلی70🧑🏼‍🦯وزن هدف۶۵
نه اینجور نیست خوب من دیددمش با خودم هم بازی میکنع اصلا اینجور نیست مادرش تحمل هیچی نداره بهش میگه ...

خب لابد خسته اس یه چیزیش هست

تا حالا ازش پرسیدی دردت چیه

چرا اینقد کم حوصله و غمیگینی

بپرس بعد بعد بکش

حسین آرام جانم🖤🖤

با برادرت در میون بزار ولی طوری نشه به بحث بکشه جلپی بچه هیچی نگو رابطشو با مادرش خراب نکن هرچقد جل ...

همش حس میکنم وقتی میشه یه نفر رو نجات داد چرا انجام ندم بردارزادم واقعا حیفه کودک شاد و خوشحالیه زنداداشم لیاقتش رو نداره 

هیچ مادری به هیچ عنوان بد بچشو نمیخواد ولی اگر زن برادرتون عصبیه قطعا بخاطر شرایطیه که برادرتون براش ...

مادر ه خودش کودکی سختی داشته همه کارهای خونه گردنش بوده هیچ وقت تا وقتی ازدواج نکرده بود نذاشتن لباسی که دوست داره بپوشه همش جلوشونو میکرفتن عقده ای بار اومدن 

ببین اگر بچه واقعا پر رو بود میکفتم حق با مادرشه ولی بچه اصلا اینجور نیست

نمیگم‌ حق با مادرشه

ولی به شما هم ربطی نداره

شما اون بچه رو میبینی روزی دو ساعت ، مادرش ۲۴ ساعت بچه جلو چشمشه ، اونم‌بچه ای که مدام درحال شیطنته

آدم خسته میشه خب

نمیگم‌ حق با مادرشهولی به شما هم ربطی ندارهشما اون بچه رو میبینی روزی دو ساعت ، مادرش ۲۴ ساعت بچه جل ...

نه اینطور نیست مادرش فقط یه گوشی دستشه  به خواهراش زنگ میزنه اصلا با بچع بازی نمیکنه یا مشغول کار خونه اس بیشتر بردارم میبرتش بیرون . پارک خواهرشم ۱۰ سال ازش بزرگتره اونم کتکش میزنه هرچند بردارهم اونو کتک میزنه