2777
2789
پیر شدیم تا اولیو تونستیم کنار بیایم😅💔

کار من به افسردگی شدید و بستری کشید ، همسرسابقمم بود کلی خاطره و زندگی مشترک و ...

سه سال طول کشید تا از قلبم پاک شه ...

اما الان بهش بی حسم انگار ک گربه ی تو کوچمونه😂خودمم باورم نمیشه ک یه عشق با اون عظمتو تونستم فراموش کنم

اطرافیانمم باورشون نمیشه بالاخره تونستم از یاد ببرمش همشون میگفتن محاله کریکی به زندگی برگرده دیگه

عاشق جیرجیرک مولانم🥺😂برای همین اسمم شد cry_kee🤍  کاربر تعلیقی ۹۸😕       

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

یکباراتفاق میفته!توعشق سختی و اسونی معنی نمیده دعوا و دلبری یکی هستن یکبارعاشق شدم ثمرش شد یه پسر۲سا ...

عزیزم تو تجربه سختی داشتی مشخصا با وجود این تجربه آن به این راحتی به کسی دیگه نمیتونه اعتماد یا دل ببندی

متاسفم امیدوارم آرامش به زندگیت برگرده چرا که باید بپذیری اون دیگه نیست

و اون دنیا مطمئنم جاش بهتره

سعی کن به خودت اهمیت بدی و خودتو پرور ش بدی کلاسهای مختلف مثل موسیقی خیلی خوبه بری:)

کار من به افسردگی شدید و بستری کشید ، همسرسابقمم بود کلی خاطره و زندگی مشترک و ...سه سال طول کشید تا ...

ای وای عزیزم... همسر سخت تر از دوست پسره. خیلی خیلی سخت تر. خوبه که قوی از اون دوره تلخ بیرون اومدی. ماشالا بهت👏❤

پس زخم هایم چه میشوند؟ نور از همانجا وارد میشود🌟
یکباراتفاق میفته!توعشق سختی و اسونی معنی نمیده دعوا و دلبری یکی هستن یکبارعاشق شدم ثمرش شد یه پسر۲سا ...

بچه آت زنده اس یاد آوری کنم قرار نیس بچه آت تورو همراه همسرت از دست بده اونو به این دنیا آوردی موظفی ازش مراقبت کنی نزاری کمبودی حس کنه

من واقعا برای بچه ای ک همراه مادرش پدرشو یا برعکس از دست میده دلم میسوزه

ای وای عزیزم... همسر سخت تر از دوست پسره. خیلی خیلی سخت تر. خوبه که قوی از اون دوره تلخ بیرون اومدی. ...

مرسی عزیزم💋🤍قربونت برم

شبیه جون کندن بود ، گاهن میگم من عذاب قبرمو اینجا کشیدم 

اما شکر گذشت

عزیزم تو تجربه سختی داشتی مشخصا با وجود این تجربه آن به این راحتی به کسی دیگه نمیتونه اعتماد یا دل ب ...

تازه۵۲روزه که رفته بله تجربه سختیه ومطمئنا دیکه نمیتونم عاشق بشم نمیتونم دل ببندم ولی خب تواین زمان رماتیسم عصبی گرفتم دستام بی حس شدن گردنم نمیچرخه قلبم مشکل پیداکرد فقط با۲۳ سال سن!سخته عاشق باشی و عشقت زیرخاک دقیقا مثل این میمونه که خودتو خاک کردی!

آرامم (همسرم)!میدونی رفتنت با من چیکار کرد؟انگار یکی هزاران بار قلبمو زیر پاش له کرد انگار یهو وارد یه چاه سیاه تاریک شدم انگار یکی منو تو یه سیاره دیگه تک و تنها ول کرده و رفته رفتنت برام یه گودال سیاه  ساخت که همیشه دارم بهش نگاه میکنم همه میگن:” احمق نباش اون دیگه نمیاد.”ولی من با خنده میگم:” اون خیلی دوسم داشت،میاد،میدونم که میاد.”و منه احمق قلب پودر شدمو تو دستم گرفتم و هنوزم منتظرم تو بیای.
مرسی عزیزم💋🤍قربونت برمشبیه جون کندن بود ، گاهن میگم من عذاب قبرمو اینجا کشیدم اما شکر گذشت

درکت میکنم عزیرم. منم کشیدم این دردو. خداروشکر که الان خوبی❤

پس زخم هایم چه میشوند؟ نور از همانجا وارد میشود🌟
بچه آت زنده اس یاد آوری کنم قرار نیس بچه آت تورو همراه همسرت از دست بده اونو به این دنیا آوردی موظفی ...

بچم زندس ولی خب نمیذارم کمبود حس کنه من هستم براش فقط برای یادگاریش زندم من برای خودم مردم ن پسرم اون منو ازدست نداده!

آرامم (همسرم)!میدونی رفتنت با من چیکار کرد؟انگار یکی هزاران بار قلبمو زیر پاش له کرد انگار یهو وارد یه چاه سیاه تاریک شدم انگار یکی منو تو یه سیاره دیگه تک و تنها ول کرده و رفته رفتنت برام یه گودال سیاه  ساخت که همیشه دارم بهش نگاه میکنم همه میگن:” احمق نباش اون دیگه نمیاد.”ولی من با خنده میگم:” اون خیلی دوسم داشت،میاد،میدونم که میاد.”و منه احمق قلب پودر شدمو تو دستم گرفتم و هنوزم منتظرم تو بیای.
تازه۵۲روزه که رفته بله تجربه سختیه ومطمئنا دیکه نمیتونم عاشق بشم نمیتونم دل ببندم ولی خب تواین زمان ...

خیلی سخته ولی تو یه مادری نزار تورم بچه آت از دست بده :) 

من همیشه دلم میخواست مامانم کنارم باشه خیلی از جاها ،هیچکس مثله مامان نمیشه وقتی بچه آت تورم از دست بده 

هرچی بزرگتر میشه کمبود محبتو بیشتر حس می‌کنه کمکش کن کمتر حس کنه

قوی باشششش یادت نره حاصل عشقته این بچه

همسرتو داخل بچه حس کن

خودتو نابود نکن با این افکار مامان قوی نیاز داره یه بچه دوساله

چرتع عشق یه بار نیس این باور بندازیم دور

نگفتم یه باره

درد عشق اول ولی خیلی سخته خیلییی

بار اول یجوری بی منطق عاشقی بی منطق امیدواری ، وقتی شکست میخوری خیلی خورد میشی خیلی میشکنی دنیا رو سرت آوار میشه

من بار اول کارم به تیمارستان کشید 

اما بار دوم با چندجلسه مشاوره در عرض دو سه ماه اوکی شدم 

من الان برا بار سوم عاشقم😂🤍

برام دعا کنین🤍🌼خیلی دوسش دارم بیشتر از قبلیا

تازه۵۲روزه که رفته بله تجربه سختیه ومطمئنا دیکه نمیتونم عاشق بشم نمیتونم دل ببندم ولی خب تواین زمان ...

خیلی سنت کمه از مشاور کمک بگیر برای خودت و اون کوچولو خواهش میکنم:)آینده اش به تو بستگی داره 

اون دستای کوچولوشو ول نکن بخاطر آدمی که اون دنیا خوشحالترع:)