2777
2789
اره خیلی قشنگه واقعا ولی شکست عشقی مثل حسیه که استخونای آدم از تو دارن خورد میشن. انگار رو زانوهات ا ...

دقيقا امیدوارم یه آدم یا هیچ وقت عاشق نشه یا اگه میشه بهش برسه 

گر تو باشی ژلوفن حال مرا خوش نکنی.. چه نیازیست که باشی تو همچین ژلوفن! ☆ با گربه ها مهربون باشیم(

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دقيقا امیدوارم یه آدم یا هیچ وقت عاشق نشه یا اگه میشه بهش برسه

بله واقعا... ولی معمولا یه طرف ماجرا گند میزنه به اون همه عشق و خاطره بعد چند ماه به پشیمونی میوفته ولی دیگه فایده نداره و حرمت اون عشق شکسته...

پس زخم هایم چه میشوند؟ نور از همانجا وارد میشود🌟
بنظرم عشق خوبه ولی بشرطی که منطق هم مخلوط باشه نه اینکه بعد چند سال ادم ب خودش بگه چرااااااا

عشق زمانی خوبه ک وقتی ببینیش به انتخابت افتخار کنی:)

عشق باید با منطق باشه ذاتا

من عمه ی مامانم ۹۲سالشه

همیشه می‌گفت بهم

با کسی ازدواج کن ک سوهان روح یا آیینه دق نباشه کیزم

قشنگ باشه دلبری بلد باشه

ذاتا با ددم ۷۰سال کنارهم زندگی کردن همش بیخ ریش هم بودن

حتی دعواهاشونم قشنگ بود

حالام غر میزد ک قرصتو چرا نخوردی چرا منو تنها گذاشتی رفتی با دوستات بیرون

دیدم میگف خاتونم خواستم دلتنگم بشی عشقت زیاد شده

آنقدر شرینننن بودن:)

الان ددحاجی مرد حالام پوکید

عشق مثل شاشیدن تو شلواره گرما شو فقط خودت احساس می‌کنی ولی همه میفهمن

عجب تعریفی😂

(سریع تایپ میکنم پس اگه کلمه ای رو اشتباه نوشتم به خاطر اونه ) کوروش شاه جهان شاه بزرگ آزاد مرد آزاد مردان آسوده بخواب زیرا که ما بیداریم(شاهنشاه) آریایی هستم فرزند کوروش بزرگ به تاریخ کشورم بسیار افتخار میکنم لر ها سرچشمه ی اصالت هستند به قومیت با اصالت و غیرتمند خویش افتخار کرده و به کشورم و تاریخ کشورم پایبند هستم لرها همان قومی بودند که در تاریخ نام تیمور را لنگ کردند✌🏻*بعد این همه بارون خون بلاخره پیداش میشه رنگین کمون🕊* زنده باد ایران و ایرانی(بی احترامی=بی‌احترامی)

من بنظرم عشق دوطرفه اس 

بعدم یه بار اتفاق نمیوفته هربارم فکر میکنی اون عشق واقعیه 

درکل بنظرم عشق واقعی یعنی هیجان نامحدود

یعنی خسته نشی ازش دلتو نزنه هربار بتونه غافلگیرت کنه

اما عشقای اکثرا امروزی یا به خیانت می‌کشه یا جدایی یا یک طرفه بودن

ای جان ن من هنوز عاشق نشدم چشکلی بگم یه بیماری هست شاید راحت بدستم کسی میاد دلمو میزنه

اینطوریم نیست عشق این چیزا حالیش نمیشه اگه این حسو داشتی حتما هنوز عاشق نشدی ولی تجربه دلچسبیه 

گر تو باشی ژلوفن حال مرا خوش نکنی.. چه نیازیست که باشی تو همچین ژلوفن! ☆ با گربه ها مهربون باشیم(

یکباراتفاق میفته!توعشق سختی و اسونی معنی نمیده دعوا و دلبری یکی هستن یکبارعاشق شدم ثمرش شد یه پسر۲ساله ولی راسته میگن عشقای واقعی هیچوقت بهم نمیرسن ته داستان ماهم شد مرگ!درسته بعدهمسرم نمردم ولی روزی هزاربار میمیرم وزنده میشم یه جسم زنده باروح مرده بعداونم دیگه هیچوقت نمیتونم عاشق بشم!

آرامم (همسرم)!میدونی رفتنت با من چیکار کرد؟انگار یکی هزاران بار قلبمو زیر پاش له کرد انگار یهو وارد یه چاه سیاه تاریک شدم انگار یکی منو تو یه سیاره دیگه تک و تنها ول کرده و رفته رفتنت برام یه گودال سیاه  ساخت که همیشه دارم بهش نگاه میکنم همه میگن:” احمق نباش اون دیگه نمیاد.”ولی من با خنده میگم:” اون خیلی دوسم داشت،میاد،میدونم که میاد.”و منه احمق قلب پودر شدمو تو دستم گرفتم و هنوزم منتظرم تو بیای.
اینطوریم نیست عشق این چیزا حالیش نمیشه اگه این حسو داشتی حتما هنوز عاشق نشدی ولی تجربه دلچسبیه

ارع نشدم میگم ، دوستام هم در تعجبن با وجود اینکه راحت جذب میکنم ولی تا به حال دل به کسی ندادم