2777
2789
عنوان

اعتماد

69 بازدید | 4 پست

همه آدما..

به يكی احتياج دارن

تا بهش اعتماد كنن

تا بهش تکیه کنن

تا بهش دلشون قرص باشه

تا اونو از خودشون بدونن

تا براش استثنا قائل بشن

تا عاشقش بشن...

اگر کسی به شما گفت برای من دعا کنید،مطمئن باشید که زندگی بر دل او سنگینی کرده است،پس او را تنها نگذارید!خواهش میکنم برای ازدواج موفق  من دعا کنید لایک کنید تا منم براتون دعا کنم 

همیشه هم این اعتماد از بین میره طوری که دیگه از همه میترسی و به هیچ کس اعتماد نمیکنی

آقا هستم محمود درویش میگه که : گاه در وجودمان به قبرستانی محتاجیم برای چیزهایی که درونمان میمیرند

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

همیشه هم این اعتماد از بین میره طوری که دیگه از همه میترسی و به هیچ کس اعتماد نمیکنی

دقیقا به این نقطه رسیدم

اگر کسی به شما گفت برای من دعا کنید،مطمئن باشید که زندگی بر دل او سنگینی کرده است،پس او را تنها نگذارید!خواهش میکنم برای ازدواج موفق  من دعا کنید لایک کنید تا منم براتون دعا کنم 

دقیقا به این نقطه رسیدم

خیلی هم درد بزرگی هستش آرزو میکنم که روزی برسه که این درد تموم بشه برات برای من که تموم نشده بعد از سالها

آقا هستم محمود درویش میگه که : گاه در وجودمان به قبرستانی محتاجیم برای چیزهایی که درونمان میمیرند