2777
2789
عنوان

اعتماد

69 بازدید | 4 پست

همه آدما..

به يكی احتياج دارن

تا بهش اعتماد كنن

تا بهش تکیه کنن

تا بهش دلشون قرص باشه

تا اونو از خودشون بدونن

تا براش استثنا قائل بشن

تا عاشقش بشن...

اگر کسی به شما گفت برای من دعا کنید،مطمئن باشید که زندگی بر دل او سنگینی کرده است،پس او را تنها نگذارید!خواهش میکنم برای ازدواج موفق  من دعا کنید لایک کنید تا منم براتون دعا کنم 

همیشه هم این اعتماد از بین میره طوری که دیگه از همه میترسی و به هیچ کس اعتماد نمیکنی

آقا هستم      محمود درویش میگه که :منو ببر توی اون حالی که قبل از تو بودم این طوری منصفانه تره           

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

همیشه هم این اعتماد از بین میره طوری که دیگه از همه میترسی و به هیچ کس اعتماد نمیکنی

دقیقا به این نقطه رسیدم

اگر کسی به شما گفت برای من دعا کنید،مطمئن باشید که زندگی بر دل او سنگینی کرده است،پس او را تنها نگذارید!خواهش میکنم برای ازدواج موفق  من دعا کنید لایک کنید تا منم براتون دعا کنم 

دقیقا به این نقطه رسیدم

خیلی هم درد بزرگی هستش آرزو میکنم که روزی برسه که این درد تموم بشه برات برای من که تموم نشده بعد از سالها

آقا هستم      محمود درویش میگه که :منو ببر توی اون حالی که قبل از تو بودم این طوری منصفانه تره           
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز