2777
2789
عنوان

عدد بتا

| مشاهده متن کامل بحث + 602 بازدید | 60 پست

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

خب عزیزم درک نمیکنم چرا اینقد با عجله و صبر نداشتن خودتونو اذیت میکنین

من گذاشتم یک هفته کااااامل از موعدم بگذره بعد بی بی زدم خط پررنگ باز فرداش یکی دیگه زدم پررنگ تر شد باز فرداش رفتم بتا دادم هزار و پونصد شد

بزار سی روز کامل رد بشه بعد بتا بده چون گاهی اقدام خودش باعث تاخیر پریود میشه

من حتی واسه سونو قلب هم ۸ هفتم که پر بشه یعنی اول ۹ میخام برم سونو الان ۷ هفته و ۶ روزم واسه شونزدهم وقت سونو دادم

قربونت برم انشاا... من دوتا پسر دارم البته

اییییی جانم  خدا حفظشون کنه

انتطار خیلی سخت

برعکس من ک ۲تا دختر داشتم و دلم میخواست این یکی فرق کنه

برا همین با سونو ۹هفته رفتم ازمایش خون تعیین جنسیت و قبل ۱۱ هفته بهم گفتن پسر

بازم باورم نشد و تا انومالی دل تو دلم نبود

نرهای سایت درخواست ندید، ولی بازم میدونم بیشعورتر از این حرفا هستید ک بفهمید😊😆خدا رو وقتی تو اوج گرما، نسیمی وزید دیدم وقتی نم نم بارون شروع ب باریدن کرد دیدم😍☺️.وقتی توی پارکی ،توی زیارتگاهی ی گوشه ساعت ها نشستم و دونه دونه ادما رو نگاه کردم تو رو اونجا دیدم❤️🩹❤️🩹 این دنیا خیلی چیزا ب ما بدهکاره🙂 مگه قرار نیست فقط ی بار زندگی کنیم 🤔پس باید بهترین ها رو سر راهمون بزاره💪 عاشق ایران و مردمان خوبشم. 🥰😍خدایا دل تک تک بنده هات رو شاد کن ب هر نحوی ک میتونی🥲،خدایااااااا تو پر از رنگ های زیبایی. ❤️💋

عزیادی ممنونم ازت.چشم حتمافقط بهم میگید چی بخورم که تاثیر داشته باشه

پفک چیبس سوسیس کالباس اینا نخور تا صدای قلبش آجیل بخور مخصوصا بادام، موز خرما تخم مرغ،، زعفرون زرشک هر جوشنده ای نخور اصلا اب هویج نخور 

اییییی جانم خدا حفظشون کنهانتطار خیلی سختبرعکس من ک ۲تا دختر داشتم و دلم میخواست این یکی فرق کنهبرا ...

چقدر شد هزینش؟ چه جالب. خدا حفظشون کنه هر سه تا رو. پس شما برعکس منی.خب خداروشکر که از هر دوتا گل داری؟ بگو چقدر شد هزینش شاید رفتم.

اییییی جانم خدا حفظشون کنهانتطار خیلی سختبرعکس من ک ۲تا دختر داشتم و دلم میخواست این یکی فرق کنهبرا ...

عزمزمه چه جالب نمیدونستم میشه با آزمایش خون تعیین جنسیت کرد توضیح میدی بی زحمت