2777
2789
عنوان

جای جوش

9860 بازدید | 22 پست

سلام من جوش زیاد میزنم و هر بار جای جوشم میمونه

یه کرم یا ژل میخواسم بهم معرفی کنین برای قرمزی جای جوش ک میمونه

خدا رو شکر فرو رفتگی ندارم و دکترا میگن جای جوش یا ژل و دارو و.. رفع میشه و ب لیزر نیازی نیست

شنیدم میگن لیمو هم خیلی خوبه بکشم روش

الان اگه کسی تجربه ای داره واسم از تجربش بگه و یا چ ژل و کرمی استفاده کنم فقط برای جای جوش ک قرمزه و مونده ممنون میشم

ليمو رو دو نصف كن بمال به صورتت

براي من خيلي موثر بود

خيارو رنده كن با عسل مخلوط كن بزار رو صورتت بمونه

وقتی برای تاپیک شما نظر میدیم و راهنماییتون می‌کنیم،لایک کردن شما نشانه شعور شماست که “ممنونم از زمانیکه در اختیارم گذاشتید”….اینجا به هیچ عنوان جای درد و دل و مشورت گرفتن برای مسائل مهم زندگی مشترک نیست… لطفا به هیچ عنوان براساس نظرات کاربران با سنهای پایین و فرهنگ های مختلف تصمیم های جدی نگیرید…☘️

خودش به مرور زمان میره. آب زیاد بخور و ضدآفتاب مناسب بزن. سبزیجات و میوه هم بیشتر استفاده کن

به خاطر گناهی که باهاش امتحان نشدی کسی رو سرزنش نکن... شاید اگر تو جای اون بودی گناهکار بزرگی میشدی 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

برای جلوگیری از جوش ژل جوش سینره خیلی خوبه ولی برای جای جوش روغن بایو ایل داروخانه ها دارن معجزه میکنه پوست رو هم روشن و یکدست میکنه روزی دوبار بزن به مدت سه ماه البته تو چند روز اول نتیجشو میبینید کم کم 

صبح میشه این شب، باز میشه این در 

عسل با روغن زیتون قاطی‌ کن بزار نیم ساعت ی ساعت بمونه کلا عسل زخمم خوب میکنه جاشم از بین میبره  چه برسه ب جای جوش و همینطور اب لیمو بزن رو صورتت خشک شد بشور روشور رو رنده کن مثل پودرشه با ا لیمو قاطی کن بزار رو صورتت صورتتو ماساژ بده

ای خدا همه چیزمو به تو سپردم ک تو بهترین نگه دارنده ای و همه چیزو از تو میخوام ک بهترین دهنده ای
برای جلوگیری از جوش ژل جوش سینره خیلی خوبه ولی برای جای جوش روغن بایو ایل داروخانه ها دارن معجزه میک ...

عه من این روغنه رو دارم دو تا جای جوش رو چونه ام مونده ماه پیش قبل پری زدم این رو گرفتم بزنم برن ترسیدم باهاش جوش بزنم همینطور مونده تو کمد

به خاطر گناهی که باهاش امتحان نشدی کسی رو سرزنش نکن... شاید اگر تو جای اون بودی گناهکار بزرگی میشدی 

اگ جوشات خیلی زیاده  و میخوای کنترلشون کنی اگ کم خونی نداری درسال دو بار حجامت  کن و یک بار صورتتو زالو بنداز اب زرشک طبیعی بخور عناب و دم کن بخور عرق کاسنی و شاطره رو مخلوط کن بخور سرکه سیب مصرف کن و همینطور دم کرده ی رازیانه

ای خدا همه چیزمو به تو سپردم ک تو بهترین نگه دارنده ای و همه چیزو از تو میخوام ک بهترین دهنده ای

دلیل جوش زدن کبد داغ یا چریه ک با این خوراکی ها ک گفتم پاک سازی میشه و اگر کبد پاک سازی شه پستتون صاف بدون جوش و سفید میشه

من خیلی جوش میزدم هرچی دارو و پماد استفاده میکردم خوب میشد باز میزد ولی دستور غذاییمو درست کردم دیگ نزد

خیلی اثر داره همه ی مریضیا  از کبد سر چشمه میگیره اگ کبد سالم باشه همه مشکلات برطرف میشه انشالله نتیجه بگیری

عزیزم برای جای جوش باید از کرم لایه بردار استفاده کنی هر چقدرم اون کرم ملایم تر باشه بهتره , پوستتون یه دفعه پوست پوست نمیشه و تو یه پروسه طولانی و آروم آروم لایه برداری میشه  من از    differin 0.1% jel   استفاده کردم 

همچون ماه الهام بخش باش، حتی زمانی که کامل نیستی🌛

همینکه فرورفتگی نداره خداروشکر کن. با یه کرم لایه بردار خیلییی راحت رفع میشه قرمزیا و... فقط پوسته پوسته میشه و بعدش میری بیرون حتما ضدآفتاب بزن چون پوست جدید رشد میکنه و حساسه. کرم رو هم از داروخانه میتونی بخری. بگو کرم لایه بردار جای جوش

الهی و ربّی من لی غیرک 💞 خدایا آخه من غیر تو کیو دارم💞