2821
2789
عنوان

فصل جهنمی

65 بازدید | 11 پست

از چی تابستون خوشتون میاد؟ ده بار ضد افتاب بزن لک نشی، ده بار مام بزن بو نگیری، هی برو حموم بعدش باز حس کثیفی داری، هوا گرمه بذا افتاب بره بعد برو بیرون، پنکک بزن پوستت مات شه یساعت بعد انگار هیچی نزدی، هرروز لباس بشور، رنگ پوستت دو رنگ میشه، عینک یادت بره چشات کور میشه، دلم پاییز میخواد.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بستنی و نوشیدناش، آب بازیاش، میوه هاش، باد کولر، تاب و شلوارک پوشیدنش، استایلای قشنگی که میشه زد، طبیعت قشنگش، مریض نشدناش و..و....

من دوام آوردم، بازهم دوام می آورم؛ اما دلم می خواست معنای زندگی ام، چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد.. .

منم از دیروز دلم پاییز میخاد..............هر چی به خودم میگم بابا تازه اول تابستونه......ولی باز دلم پاییز میخاد

عجیب به دعای نی نی سایتیها اعتقاد دارم...برام دعا کنید اگه خواستگارم به صلاحمه برگرده و دوباره خواستگاری کنه...اگه دعا کردی لایک کن برات صلوات میفرستم

میوه هاش

فقط میوه هاش خوبه

لحظه شماری میکنم تا تموم بشه😭😭😭

فالگیر: موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره  دختر: واااااااااای این که همه چیو میدونهههه                                                                                                                    نفهمیدم اینجا که هستم تقدیر منه یا تقصیر من💔

2824
2823
2791
2779
2792