2777
2789
عنوان

رژیم یکی کمکم کنه

98 بازدید | 18 پست

میرم دکتر ۱۰ روز میگیرم ۱۰ روز ول میکنم نمیتونم باشگاه و پیاده روی برم بچه کوچیک دارم توروخدا کمکم کنید بتونم رژیمم رو بگیرم از خودم متنفرم 

🦠

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

رژیم خیلی سخته 

ولی تو ازش سرسخت تری

برای سلامتی و اندام مورد علاقت براش بجنگ😁

اینقد خوبه 

من از ۸۵ رسیدم به ۵۲ ، قدم ۱۶۴ البته هدف من این بود بعد لاغر شدم اقدام کنیم برای بچه ، که تو دوران حاملگی دیگه منفجر نشم یا دیابتی چیزی نگیرم😄 الانم دخملم ۶ ماهشه ۶۰ کیلو شدم😪 دوست دارم ۳ کیلو کم کنم

شما چند کیلو اضافه وزن دارین؟

رژیم خیلی سخته ولی تو ازش سرسخت تریبرای سلامتی و اندام مورد علاقت براش بجنگ😁اینقد خوبه من از ۸۵ رسی ...

منم وقتی حامله شدم ۵۷ کیلو بودم شدم ۷۳ الان رژیم‌گرفتم ماه پیش شدم ۷ ولی بازم الان مثل گاو میخورم قدم ۱۶۳ هست حدودا ۱۶ کیلو اضافه دارم باید بشم ۵۹ اینا 

🦠
منم وقتی حامله شدم ۵۷ کیلو بودم شدم ۷۳ الان رژیم‌گرفتم ماه پیش شدم ۷ ولی بازم الان مثل گاو میخورم قد ...

قدو وزنت الان چنده؟ من ۵۸ بودن رژیم چاقی گرفتم شدم۶۸ مثل خر پشیمونم دوکیلوشو کم کردم فکرکنم ۶۳ شم خوب باشه