2777
2789
عنوان

با شوهر وابسته به مادر چکنم

5700 بازدید | 113 پست

سلام من قراره با پسری ازدواج کنم که یه مشکلی داره اونم اینه که اولا که پدرش فوت شده و بقول خودش مادرش بزرگشون کرده دوتا پسرن و 3تا دختر که این آقا بچه اخریه 

خلاصه که میگه مامانم خیلی زحمتمون و کشیده و این حرفا همش از مادرش میگه .. چند بارم که باهم بیرون بودیم واسه خرید هر ثانیه مادرش تماس میگرفت کجایی کی میای خونه و این صحبتا 

بهم میگه وقتی ازدواج کردیم من بعد از این که کارم تمام هر روز میرم خونه مامانم بعد میام خونه و توام نباید مشکلی داشته باشی اما من واقعا حس بدی گرفتم از این حرفش جرات هم ندارم اصن چیزی بگم 

الان تو خونشون این یه پسر مجرد و دوتا خواهر مجرد هم داره که بالای 40 سالن و کارای ارایشگری و این چیزا انجام میدن 

و یکیشونم ماشین داره 

وقتی صحبت میکنه در مورد مسائل روزمره فهمیدم که کلا این با مامانش فقط میره خرید میوه و سبزی و تازه مامانشم که جای نزدیک نمیخواد بره مثلا بهش میگه بریم بازارچه های مناطق دیگه خلاصه کلا این پسر فقط با مادرش میره بیرون خرید یا هرکاری و اون دوتا خواهرا مشخصه اصلا دخالتی تو امور زندگی ندارن البته فک. کنم خود مادرش میخواد که فقط با این پسرش بره بیرون گردش و خرید و رستوران و جاها دیگه فقط با این میره کمم نمیره ها بهش میگه هر روز باید ببریم بیرون .. یا حداقل میدونم یک روز در میون باید برن..

حالا من کاری به ایناش ندارم میگم فعلا عقدم نکردیم و اونم خونه مادرش اما میترسم بعد از ازدواجم همین داستان باشه  من خیلی دوستش دارم اما واقعا نمیتونم تحمل کنم اولویت اولش هیچ دوم سومشم نباشم چون رو خواهراشم همینطوره دوبار مثلا بهش گفتم چرا خواهرات با مامانت نمیرن خرید و بیرون کلی سرم داد زد و دعوام کرد که  که اونام به اندازه خودشون مشارکت دارن و این حرفا تو مشکلت چیه من با مامانم خوبم  تو مثل زن داییمی ک داییمو جدا کرد داییم از غصه دق کرد و مرد و این صحبتا منم دیگه چیزی نگفتم . 

من میگم بازم همه اینا رو الان تحمل میکنم اما بگید این که میگه بعد از ازدواج وقتی کارش تموم  هر روز اول میره خونه مامانش بعد میاد خونه آیا کارش درسته ؟

بگید چکنم 😞

اینجوری که میگی کارت خیلیییی سخته 

ایشون یک عمر اینجپری زندگی کرده و خواهر هاشم احتمالا بخاطر مادرشون ازدواج نکردن 

ودرست فکر کردی بعد ازدواج هم همین رواله

خودت رو به خودت ثابت کن نه به دیگران

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اهمیت بالای مادر باعث تاثیرپذیری آدما میشه چ مرد چ زن اما اگه مادرشوهرت دنبال موش دووندن بود باید به روش خودش تلافی کنی یکی میگفت با عمه شوهرم دوست شدم مادرشوهرم لجش گرفته

ان الابرار لفی نعیم : همانا نیکوکاران در بهشت های پرنعمت جای دارند.در زمان حضرت امام هادی علیه السلام شخصی نامهای نوشت از یکی از شهرهای دور نامهای نوشت که آقا من دور از شما هستم. گاهی حاجاتی دارم، مشکلاتی دارم، به هر حال چه کنم؟ . حضرت در جواب ایشان نوشتند: «إِنْ کَانَتْ لَکَ حَاجَةٌ فَحَرِّکْ شَفَتَیْک» لبت را حرکت بده، حرف بزن، بگو. ما از شما دور نیستیم. من یه وبلاگ دارم که درباره ی حجاب مطلب میزارم اگه دوست داشتی در این باره اطلاعات داشته باشی بهم بگو تا تو خصوصی برات بفرستم.چند تا دارو که به من کمک کردن: قطره ی پرسیکا و دنتول برای دندان. قطره ایبروگل برای سندروم ibs و معده درد و مشکلات گوارشی. قرص ویتاگنوس برای درد عادت ماهانه. هرشب حنا با آب بزارید کف پاتون جوراب بکشید بخوابید برای خروج سودا از بدن خوبه. تاپیک های مهریه داره میترکه پشت این قانون هدف افزایش جمعیته ، که مرد راحت زنش رو طلاق بده بره جوون تر بگیره بچه بیارن حق طلاق حتما بگیرید

دوسش دارم همه چیزش خوبه فقط همین مشکلمع ☹️

نگو فقط مشکل اینه اون خودش کلههههه مشکله دیگه چی میخواستی باشه زندگی با ادم بچه ننه

مادرش جوری وابسته خودش کرده ک هیچی نشده بهت گفته هر روز میرم سر میزنم هر روز میره گزارش زندگیتونو میده بوتو خوبتو همهههه چیتووووو

خودتو بدبخت نکن فرار کن توروخدا فرار کن همه چیزعشق دوست داشتن شما نیست

مسافرت رفتی باید یااونا باشی هیج وقت تنهایی نمیتونی با شوهرت باشی 

مراسما همه پسش،مادرشوهر 

این مادر و پسز وایسته هم شب عروسی تنهات میزاره 

حسادت مادر پسرا بعد عقد ازدواج بیشتر میشه