قاصدک750 مدیر استارتر عضویت: 1396/02/13 تعداد پست: 3270 عنوان کلومیفن 238 بازدید | 24 پست بچه هامن دکترم کلومیفن نوشته روزی3تابایدبخورم حالا این3تاروباهم بخورم یاصبح وعصروشب برای تمام رنج های که میبری صبرکن.صبراوج احترام به حکمت خداست. 1396/05/31 | 10:50 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
تیلوتیلو عضویت: 1396/05/22 تعداد پست: 400 سلامخوبینبمن گفته بود انگار میشه سه نوبتو میشه هر سه باهممنروزی جهارتا میخوردم بعدش چشمهام دو بینی پیدا کرد نتونستم دوره بعددو کامل استفاده کنمترسیدمحالا شاید براشمااینطور نباشه دلمبرای تو تنگ است تو ک خالیه وجودم را از خود پر میکنی.
قاصدک750 مدیر استارتر عضویت: 1396/02/13 تعداد پست: 3270 سلام خوبین بمن گفته بود انگار میشه سه نوبت و میشه هر سه باهم منروزی جهارتا میخوردم بعدش چشمهام ... سلام عزیزم من همیشه یادم میره از دکترم بپرسم😢ولی باشک همه رو باهم میخورم3تا کلومیفن 3تالتروزول برای تمام رنج های که میبری صبرکن.صبراوج احترام به حکمت خداست.
تبسم۸۳ عضویت: 1396/04/20 تعداد پست: 3751 من که ماه قبل روزی یه کلومیفن ۵۰ میخوردم بعد روز ۱۳ رفتم سونو کیست داشتمدیگه امپول hcg نزدمامیدوارم برا شما خوب جواب بده برای مادر شدن همه منتظرها و ب سلامت دنیا اومدن همه نی نی ها لطفا صلوات بفرستین
قاصدک750 مدیر استارتر عضویت: 1396/02/13 تعداد پست: 3270 من که ماه قبل روزی یه کلومیفن ۵۰ میخوردم بعد روز ۱۳ رفتم سونو کیست داشتم دیگه امپول hcg نزدم امیدو ... ممنون عزیزم من فولیکولام اونقدی بزرگ نمیشن که بشن کیست بزور قرص وآمپول ماه قبل یه دونه17داشتم دوسه تاکوچیکتر برای تمام رنج های که میبری صبرکن.صبراوج احترام به حکمت خداست.
دلسا_جون96s عضویت: 1396/04/25 تعداد پست: 311 سلام عزیزم من همیشه یادم میره از دکترم بپرسم😢ولی باشک همه رو باهم میخورم3تا کلومیفن 3تالتروزول وای 3 تا 3تا خیلی زیاد نیست؟ بار اولته که میخوری؟ چند سالتونه؟ امکان ندارد کسی برای دیگران چراغی روشن کند، و خودش در تاریکی بماند.
تیلوتیلو عضویت: 1396/05/22 تعداد پست: 400 وای 3 تا 3تا خیلی زیاد نیست؟ بار اولته که میخوری؟ چند سالتونه؟ حالا این خوب۶دسه تاب من میگفت روزی چهار تابعد راه ک میرفتم چشمهام دو دو میزدن خیلی ترسیدم گذاشتمشون کناردور هرچی دکتره خط کشیدم دلمبرای تو تنگ است تو ک خالیه وجودم را از خود پر میکنی.
دلسا_جون96s عضویت: 1396/04/25 تعداد پست: 311 حالا این خوب۶دسه تا ب من میگفت روزی چهار تا بعد راه ک میرفتم چشمهام دو دو میزدن خیلی ترسیدم گذاشتم ... خب باردار شدی؟ امکان ندارد کسی برای دیگران چراغی روشن کند، و خودش در تاریکی بماند.
قاصدک750 مدیر استارتر عضویت: 1396/02/13 تعداد پست: 3270 وای 3 تا 3تا خیلی زیاد نیست؟ بار اولته که میخوری؟ چند سالتونه؟ نه چند دورخوردم 6ماه قطع کردم الان باز دورسومه میخورم برای تمام رنج های که میبری صبرکن.صبراوج احترام به حکمت خداست.
تیلوتیلو عضویت: 1396/05/22 تعداد پست: 400 خب باردار شدی؟ نهدیگگذاشتم کنار دارو رو کلا دلمبرای تو تنگ است تو ک خالیه وجودم را از خود پر میکنی.
دلسا_جون96s عضویت: 1396/04/25 تعداد پست: 311 نه دیگگذاشتم کنار دارو رو کلا خب کاره خیلی اشتباهی کردی دکتر رو گذاشتی کنار میتونستی یه دکتره دیگه انتخاب کنیچون هر چی بگذره بدنت هم باید به داروهای سخت تری جواب بده.. امکان ندارد کسی برای دیگران چراغی روشن کند، و خودش در تاریکی بماند.
دلسا_جون96s عضویت: 1396/04/25 تعداد پست: 311 نه چند دورخوردم 6ماه قطع کردم الان باز دورسومه میخورم خب چرا آی یو آی نکردی وقتی به دارو جواب نمیده بدنت..عجب کارهایی میکنید شما رو همه چی سهل انگاری میکنید امکان ندارد کسی برای دیگران چراغی روشن کند، و خودش در تاریکی بماند.
تیلوتیلو عضویت: 1396/05/22 تعداد پست: 400 خب کاره خیلی اشتباهی کردی دکتر رو گذاشتی کنار میتونستی یه دکتره دیگه انتخاب کنی چون هر چی بگذره بدن ... خدابزرگه...ان شالله طبیعی وباخواست و مصلحته خودش داد داد ندادم شکر دلمبرای تو تنگ است تو ک خالیه وجودم را از خود پر میکنی.
دلسا_جون96s عضویت: 1396/04/25 تعداد پست: 311 خدابزرگه...ان شالله طبیعی وباخواست و مصلحته خودش داد داد ندادم شکر انشالله حتما همینطوره امکان ندارد کسی برای دیگران چراغی روشن کند، و خودش در تاریکی بماند.