2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

عریز یه خیابان کل سیسمونی لباس عروسه اگه خاصی بری بگو شانز لیزه می خوام برم

کل مغازه هست طبق مد روزه ارزون قیمت نسبت به عبدل اباد امامزاده حسن 

❤اللهم عجل لولیک الفرج ❤
اگه خرید کردی عکس بزار خیلی خرید سیسمونی دوست دارم ان شاءالله به سلامتی به دنیا می آید بغلش می کنی ...

مرسی عزیزم خیلی لطف کردی

فعلا دارم پرسوجو میکنم ک کجاها برم. جنسیتش مشخص نیست هنوز ولی خب باید کم کم ب فکر باشیم خرد خرد بخریم ک زیاد فشار نیاد 

ب نظرتون حدودا یه سیسمونی کامل چقدر میشه؟ 

مرسی عزیزم خیلی لطف کردیفعلا دارم پرسوجو میکنم ک کجاها برم. جنسیتش مشخص نیست هنوز ولی خب باید کم کم ...

عزیزم بستگی داره چه جنس بخری خاله ام معمولی خرید 35 میلیون 

بدون طلا اما مامان زندایی  سرویس چوب گردو خرید وسایل خیلی لاکچری لباس تا سه سالگی ۹۰میلیون 

❤اللهم عجل لولیک الفرج ❤
عزیزم بستگی داره چه جنس بخری خاله ام معمولی خرید 35 میلیون بدون طلا اما مامان زندایی سرویس چوب گردو ...

با سرویس چوب شد 35 ملیون؟ 

والا منم اصلا دوست ندارم گرون بشه تو این اوضاع اقتصادی واقعا آدم دلش میسوزه 

با سرویس چوب شد 35 ملیون؟ والا منم اصلا دوست ندارم گرون بشه تو این اوضاع اقتصادی واقعا آدم دلش میسوز ...

آره عزیزم با سرویس چوب  ولی بچه دختر خالم دختر بود خالم ۱۵ میلیونم دوباره طلا خرید الان دیگه واسه دلسوزیم باشه  واقعاً   نمیشه کاریش کرد البته نمی‌دونم شما چه رسم و رسوماتی دارید ما رسم داریم حالا کلی هم هدیه دوباره باید بخریم 

❤اللهم عجل لولیک الفرج ❤
آره عزیزم با سرویس چوب ولی بچه دختر خالم دختر بود خالم ۱۵ میلیونم دوباره طلا خرید الان دیگه واسه دل ...

خیلی سخته واقعا ایشالله ک خدا روزیشو بده هیشکی شرمنده کسی نشه

خیلی سخته واقعا ایشالله ک خدا روزیشو بده هیشکی شرمنده کسی نشه

ولی اگه بچه  شیر به شیر نمی خوای خیلی مراقبت کن چون دختر خاله و زندایی من رعایت  نکردن تو فاصله ۱۴ماه  دوتا بچه به دنیا اوردن خیلی اذیت شدن کلا بدن شون تحلیل رفت 

❤اللهم عجل لولیک الفرج ❤
2823
2791
2779
2792