2777
2789

دیشب پیشش بودم که همکار پسرم زنگ زد، خیلی پررو مدلی حف زد جلوش، بعد قطع کردن دیدم حالش گرفته.

گف گوشیتو میشه بدی. دادم دستش ریز به ریز گشت گوشیمو 

تا رسید قسمت hidden  گالریم.

گف بازش کن، هرچقد گف باز کن گوش ندادم.

تا اینکه گف پس منم خونه نمیبرمت و روند به نا کجا آباد.

چون شب بود و دیر میشد مجبور شدم بازش کنم بعد کلی دعوا.

رف اون قسمت دید پر عکسه حتی عکس خودمو و همکارم تو محل کارم.البته همشون برا اون وقتی بود که باهم کات بودیم. 

خیلی ناراحت و عصبی شد وقتی اونا رو دید. شروع کرد به گریه که چرا اینکارا رو با من میکنی؟ من به خانواده و دوستام چی بگم؟ و رسوندتم خونه و شب زنگ زده بود به مامانمو گریه میکرد. 

خیلی بد دلشو شکوندم و نمیدونم چکار کنم.🥲

واقعا دیگ نمیدونم چیکار کنم رد دادم.

i win every single game

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شت

عکس ها همینجوری با همکارت بود یا صمیمی؟

معذرت خواهی کن

(دورنگم)🎴تو مغزم خیلی صدا هس خیلی، تو سرم جنگله             صبح که از خواب پا میشم دلم میخواد کسی نباشه باهام حرف بزنه،میخوام از خونه که میرم بیرون کسی منتظرم نباشه، برگردم دل کسی تنگ نشه واسم،☻️۰ میخوام تنها باشم                                          در من تيمارستانی قصد شورش داره....یخیال پرداز روان           گیاه‌خوار💚 intjفمینیست💜  عاشق علم ونجوم👩🏻‍🚀فیلم باز فیلم خواستی ژانر مورد علاقت رو بگو چندتا بهت پیشنهاد بدم🧸 کیدراما عشقمه :)    من درون دنیای که تو مغزمه زندگی میکنم من صدا های تو مغزم میشنوم که واقعیت نداره من با افرادی که تو ذهنمه خوشحالم من با اشخاص غیر واقعی زندگی میکنم  روزی به مشکلاتی که اکنون رنجم میدهد خواهم خندید...و از پنجره بیمارستان روانی به بیرون خیره خواهم شد:)                       this is måneskin🫀متفاوت باش... مثلا بشین رو تلویزیون مبل ببین

براش توضیح بدین که این قضیه مال قبل بوده و نه الان

البته شما باید همون موقعه که گفت بازش کن گوش میدادین تا شکی نیوفته تو ذهنش..

بعد معذرت میخوام..ولی چرا باید عکس با همکار هایدن باشه؟ خب این عجیبه.

ما داستانو میدونیم ولی تو خالیتو ببند.️.🙌

خب چرا نگه داشتی؟ ؟ هیدن هم کردی تازه 😕

حق داره اگه فکر کنه ارتباط خاصی باهاش داری یا فکر و دلت پیششه

پیاو نه‌ماوه ... 🚶... نذار بهترین ورژنت با آدم نامناسب هدر بره ... هیچکس اندازه ی کسی که ترکت کرده تورو تماشا نمیکنه، میخواد مطمئن شه اشتباه نکرده، بهش نشون بده که اشتباه کرده ... 🚶 ...برای کسایی که در حقتون خیانت کردن دلتنگ نشید، برای کسایی که حتی یکبار شمارو کوچیک کردن دلتنگ نشید، برای بی معرفتا، دروغگوها، حسودا و دوروها دلتنگ نشید، برای کسایی که رازاتونو برملا کردن دلتنگ نشید، آدمای اشتباه لیاقت دلتنگیتونو ندارن! ...تو هیچوقت نمیفهمی چقدر آسیب دیدی تا وقتی که یه نفر باهات درست رفتار میکنه... لا به لای تلاش‌هات برای نجات رابطه یا زندگی مشترک اینو یادت باشه: تو هیچوقت نمیتونی آرامش و خوشحالی رو جایی پیدا کنی که همونجا گمش کردی ...گفت : تو عقب کشیدی یا جنگ تموم شد؟! گفتم : به جز من کسی نمی‌جنگید که؛ من که عقب کشیدم؛ جنگ هم تموم شد!

کنار هم وایساده بودیم فقط

خوب توضیح بده بگو همکارمه مال فلان زمانه 

(دورنگم)🎴تو مغزم خیلی صدا هس خیلی، تو سرم جنگله             صبح که از خواب پا میشم دلم میخواد کسی نباشه باهام حرف بزنه،میخوام از خونه که میرم بیرون کسی منتظرم نباشه، برگردم دل کسی تنگ نشه واسم،☻️۰ میخوام تنها باشم                                          در من تيمارستانی قصد شورش داره....یخیال پرداز روان           گیاه‌خوار💚 intjفمینیست💜  عاشق علم ونجوم👩🏻‍🚀فیلم باز فیلم خواستی ژانر مورد علاقت رو بگو چندتا بهت پیشنهاد بدم🧸 کیدراما عشقمه :)    من درون دنیای که تو مغزمه زندگی میکنم من صدا های تو مغزم میشنوم که واقعیت نداره من با افرادی که تو ذهنمه خوشحالم من با اشخاص غیر واقعی زندگی میکنم  روزی به مشکلاتی که اکنون رنجم میدهد خواهم خندید...و از پنجره بیمارستان روانی به بیرون خیره خواهم شد:)                       this is måneskin🫀متفاوت باش... مثلا بشین رو تلویزیون مبل ببین