2777
2789
عنوان

مامور آمار

563 بازدید | 16 پست

دوستم دیروز میگفت یا آقایی اومده در خونشون گفته مامور آمارم کلی سوالم پرسیده که چند نفرید و چکار میکنید و از این حرفا بعد دوتا شماره هم گرفته ثابت و همراه اخرم یه بسته داده بش که یه جاقلمی توش بوده و رفته گفت از چند تا از همسایه ها پرسیدم کسی در خونه شما اومده اینجوری گفتن نه.آیا شما تو این چند روز همچین موردی برخورد کردید

این نکته رمز اگر بدانی دانی     هر چیز که در جستن آنی انی

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

شاید امار خانوار نبوده از این  متفرقه ها بوده  

اخه فقط در خونه اینا رفته بود جالبش اینه هدیه هم داده بود 

واسه ماهم از طرف بانک پاسارگاد اومدن آمار . ولی کارت ملی اینا نگاه نکرد. آخرشم کیف پول داد بهم

چخوف: « هیچ چیز به اندازه ی نفرت از چیز مشترک، مردم را باهم متحد نمیکند. نه عشق، نه دوستی نه احترام.»

واسه ماهم از طرف بانک پاسارگاد اومدن آمار . ولی کارت ملی اینا نگاه نکرد. آخرشم کیف پول داد بهم

اینم گفت آرم بانک ملی داشته رو جعبه ایی کا دادن بش پس آمار بانک بوده؟؟

اینم گفت آرم بانک ملی داشته رو جعبه ایی کا دادن بش پس آمار بانک بوده؟؟

آره همشم راجع به کار میپرسید

چخوف: « هیچ چیز به اندازه ی نفرت از چیز مشترک، مردم را باهم متحد نمیکند. نه عشق، نه دوستی نه احترام.»

اقا دزده بوده امار خونه رو گرفته  خخخخخ

ادمها را نباید به هر قیمتی نگه داشت . همه برای ماندن نمی ایند. ادمی که میماند جنسش با دیگران فرق دارد.....برای ماندنش مجبور نمیشوی خودت را تغییر دهی .اینو بیاد داشته باش برای نگه داشتن ادما نباید خودتو زیر پا له کنی.....ادما باید با دلشان بمانند نه با جسمشان....