2777
2789
عنوان

بی بی چک🫀😻🙏💙💗

| مشاهده متن کامل بحث + 2644 بازدید | 345 پست
اون از ۶ هفته کمتر بود فکر کنم چون تا فهمیدم باردارم خونریزی کردم تو خواب افتاد بعدش از حال رفتم😁 ا ...

عین پریوده بهت قول میدم اذیت نشی.

اون که افتاد دیدیش تو؟ چیز خاصی بود؟ 

دلبند نازنیم به یمن وجود پر برکتت روزی هزار بار شکر خدا میکنم..و بوسه میزنم به دستای نازت که بوی بهشت میده
ببین خیلی زعفرونو چیزوی گرم زیاد نخوری.چون ازونورم میخواس قرص اشتفاده کنی میترسم رحم یا تحمدونات خدا ...

دیشب نصف لیوان زعفرون خوردم فقط

الان ترشح قهوه ای دارم 

باشه عزیزم 

•گر نگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عین پریوده بهت قول میدم اذیت نشی.اون که افتاد دیدیش تو؟ چیز خاصی بود؟

🥺اون یه حالت کیسه مانند بود چیزددیگه ندیدم شایدم توجه نکردم 

ولی یه لخته بزرگ کیسه مانند بود 

دیشب نصف لیوان زعفرون خوردم فقطالان ترشح قهوه ای دارم باشه عزیزم

عه خوب الهی شکر افتادی به لک

انشالا زود زود و خیلی راحت و بدون درد این وضعیتو پشت سر بزاری

قوی باش

بی خبر نزار منو

دلبند نازنیم به یمن وجود پر برکتت روزی هزار بار شکر خدا میکنم..و بوسه میزنم به دستای نازت که بوی بهشت میده
عه خوب الهی شکر افتادی به لکانشالا زود زود و خیلی راحت و بدون درد این وضعیتو پشت سر بزاریقوی باشبی خ ...

انشالله عزیزدلم 

باشه مهربونم مرسی که به فکرمی😘💗

ببین یه چیزی یادم افتاد کفتم برات بگم

ببین من وقتی شش ماهه بودم مامانم باز باردار میشه ولی چون نمیخواستتش و اون زمان توی بندرعباس زندگی میکردن خرچنگ میخره و میپزه و میخوره‌.همون شب میفته به خونریزی و سقط میشه

ظاهرا خرچنگ توی بندر به این خاصیتش معروفه که زن بتردار نباید بخوره چون طبع گرمی داره و باعث سقط میشه

حالا اینم یهو یادم افتاد شما هم بندر هستین ، اگر نخواستی با قرص باشه و اگر حس کردی نیازت بود گفتم طلاعات بدم بهت😔

ببین یه چیزی یادم افتاد کفتم برات بگمببین من وقتی شش ماهه بودم مامانم باز باردار میشه ولی چون نمیخوا ...

عزیزدلم مرسی از اطلاعاتت قشنگم 

اره منم شنیدم واسه زن باردار خوب نیست

ولی خوب میلم به چیزی نمیره اصلا 

گرمیجات میخورم انشالله جواب بده لکه بینیم قطع شد باز 🥺

عزیزدلم مرسی از اطلاعاتت قشنگم اره منم شنیدم واسه زن باردار خوب نیستولی خوب میلم به چیزی نمیره اصلا ...

😔

سلام گلم خوبی چیشد از موعودت گذشته دیگه؟

سلام عزیزم نه دو روز زودتر پریود شدم 🙃 

از تو چخبر رفتی سونو صدای قلبشو شنیدی برا منم دعا کن😍

جان چه میدانست که از دنیا چه ها خواهد کشید 🌱 
عزیزدلم مرسی از اطلاعاتت قشنگم اره منم شنیدم واسه زن باردار خوب نیستولی خوب میلم به چیزی نمیره اصلا ...

عزیزم الان خوندم چه بد خیلی ناراحت شدم گلم انشالله که به زودی زود خدا یه نینی ناز و سالم بهت بده وای چقدر دلم گرفت 🥺

عزیزم الان خوندم چه بد خیلی ناراحت شدم گلم انشالله که به زودی زود خدا یه نینی ناز و سالم بهت بده وای چقدر دلم گرفت 🥺

کجایی دختر؟

یه خبر از حالت بده😔

خوبی؟

چیکار کردی چی شد رفتی بیمارستان؟

کجایی دختر؟یه خبر از حالت بده😔خوبی؟چیکار کردی چی شد رفتی بیمارستان؟

سلام مهربونم‌خوبی؟

دیشب وحشت ناک ترین دردارو کشیدم 😭

اخرشم کارم به بیمارستان کشید 

تموم‌شد😞💔