2777
2789
عنوان

بی بی چک🫀😻🙏💙💗

| مشاهده متن کامل بحث + 2644 بازدید | 345 پست
انشالله عزیزم توکل به خدا🙏تو هفته آینده میرم عزیزم 😻ای جانم انشالله خوش خبر باشی دوست مهربونم منتظ ...

سلامت باشه

شما هم هفته اینده خبرشو اینجا بزار حتمن.تو فکرتم دوست سنگ‌صبورم

دلبند نازنیم به یمن وجود پر برکتت روزی هزار بار شکر خدا میکنم..و بوسه میزنم به دستای نازت که بوی بهشت میده
سلامت باشهشما هم هفته اینده خبرشو اینجا بزار حتمن.تو فکرتم دوست سنگ‌صبورم

حتما مهربونم مرسی که به یادمی 😘💕

دعاگوت هستم عزیزم🙏

•گر نگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام متینا جان خوبی عزیزم در چه حالی وضعیت چطوره؟بی بی نزدی؟

سلام گلم مرسی. تو چطوری نی نی چطوره؟

نه فکر کنم دارم پریود میشم البته از دیروز فقط چند قطره لک داشتم ولی بازم نمیدونم قراره چی بشه اگه پریود نشدم بیبی میزنم سه روزه سردرد بدی دارم دارو هم میخورم اثر نمیکنه بلاتکلیفم فعلا برام دعا کن 

تو چیکار کردی رفتی سونو صدای قلبشو شنیدی؟؟

جان چه میدانست که از دنیا چه ها خواهد کشید 🌱 
سلام گلم مرسی. تو چطوری نی نی چطوره؟نه فکر کنم دارم پریود میشم البته از دیروز فقط چند قطره لک داشتم ...

مرسی عزیزم خداروشکر ماهم خوبیم 

عزیزم چون تو اقدام بودی قرص نخور انشالله که نشونه بارداریه و پری نمیاد 

منم هفته پیش رفتم هنوز قلب تشکیل نشده بود هفته اینده انشالله میرم واسه سونو قلب واسم دعا کن همه چی خوب پیش بره🙏

مرسی عزیزم خداروشکر ماهم خوبیم عزیزم چون تو اقدام بودی قرص نخور انشالله که نشونه بارداریه و پری نمیا ...

انشاالله گلم به سلامتی انشالله 

جان چه میدانست که از دنیا چه ها خواهد کشید 🌱 
سلام گلم خوبی چیشد از موعودت گذشته دیگه؟

سلام عزیزم خودت چطوری ؟ در چه حالی؟ شما چیکار کردی رفتی سونو؟

دلبند نازنیم به یمن وجود پر برکتت روزی هزار بار شکر خدا میکنم..و بوسه میزنم به دستای نازت که بوی بهشت میده
سلام عزیزم خودت چطوری ؟ در چه حالی؟ شما چیکار کردی رفتی سونو؟

سلام مهربونم خوبم شکر تو چطوری؟

علائم نداری؟

موعودت کیه؟

بی یی چک نزدی؟

انشالله که خوش خبر باشی عزیزم

منم فردا دارم میرم سونو واسم دعا کن🙏 توکل به خدا 

سلام مهربونم خوبم شکر تو چطوری؟علائم نداری؟موعودت کیه؟بی یی چک نزدی؟انشالله که خوش خبر باشی عزیزممنم ...

همه چیز عالی و خوب پیش میره نگران نباش

من که پری شدم ۳روز زودتر😓

لطفا فردا صدای زندگی رو شنیدی واسم همون لحظه از ته قلبت دعا کن دوست خوبم

همه چیز عالی و خوب پیش میره نگران نباشمن که پری شدم ۳روز زودتر😓لطفا فردا صدای زندگی رو شنیدی واسم ه ...

انشالله عزیزم

عزیزدلم نبینم ناراحت باشیا صلاح خدا اینجور بوده ولی اصلا ته دلت و خالی نکن این عقب جلو شدنا خودش نشونه خوبیه 

نظرت چیه این ماه زمان تخمکگذاری یه سونو بری واسه وضعیت فولی؟

ببین تو این زمان به همسرت ویتامین eبده بخوره حسابی تقویتش کن خودتم اسید فولیک ویتامین dمصرف کن 

به حق حضرت زهرا بزودی انتظارات پایان برسه و صاحب یه گل دختررر ناز بشی مامان مهربون 

🥺باز با حرفای قشنگت چشام و  اشکی کردی مرسی که اینقدر خوبی حتما عزیزدلم به یادت هستم دعا کن واسم بهترینا رقم بخوره 

هر شب دعاگوی تمام چشم انتظارا هستم انشالله بزودیی خدا نتیجه این صبراتو بزاره تو دامنت دوست مهربونم🙏💕

انشالله عزیزمعزیزدلم نبینم ناراحت باشیا صلاح خدا اینجور بوده ولی اصلا ته دلت و خالی نکن این عقب جلو ...

چی شد عزیزم

رفتی سونو؟ تو فکرتم همش

چی شد عزیزمرفتی سونو؟ تو فکرتم همش

سلام عزیزم 

ببخشید بی خبرت گذاشتم 

دست و دلم به نوشتن و گوشی نمیره 

دیروز رفتم سونو متاسفانه قلب تشکیل نشده بود و باید سقط کنم😔💔

سلام عزیزم ببخشید بی خبرت گذاشتم دست و دلم به نوشتن و گوشی نمیره دیروز رفتم سونو متاسفانه قلب تشکیل ...

یا حسین

دروغ نگو!؟😭😭😭😭

چشمم به گوشی و خبر خوبت خشک شده بود

چرا اخه اینجوری شد!😭😭

هفته چند هستی؟ سن سونو با سن بارداریت تطابق داشت یا عقب بود و رشد نکرده بود؟

جا داره یعنی یک هفته دیگه باز صبر کنی یا نه؟