سلام من امشب بدترین شب عمرمو دارم میگذرونم امشب چت شوهرمو که تازه باهم ازدواج کردیم با همکلاسی دانشگاهشو دیدم تو چت به دختره گفته بود جوجه و فلان بیا باهم بریم کنسرت درحالی که همیشه به من میگه جوجه یشب بخش گفتم بریم دور دور گفت حال ندارم و درس دارم امشب که این چتارو دیدم رفته بود بیرون گوشیش خونه بود رمزشم همیشه جلوم میزد میدونستم رمزشو و من بهش اعتماد داشتم اصلا گوشیشو چک نمیکردم تا امشب از رو کنجکاوی دیدم اومد خونه و دعوا راه انداختیم مادرشوهرمم بود و از من حمایت میکرد مادشوهر بیچاره نمیدونست چیکار کنه من یجوری گریه میکردم انگار یشخص عزیزو از دست داده بودم شوهرم گفت بخدا هیچی نیست والا هیچی بینمون نیست من حتی به رفیقای پسرمم میگم جوجه من باور نکردم اومد پیشم بغلم کرد ولی من از شدت عصبانیت ازش متنفر بودم درحالی که به زندگی اونم نمیتونستم فکر کنم گفتم من قبولت ندارم هزار قسم خورد به خدا من تو دانشگاه حتی قیافه اشم ندیدم چون ماسک میزنه گفتم نه برو دیگه نمیخوام باهات ادامه بدم بعد اومد قرآن رو جلوم دست زد گفتم بازم نمیخوام باهات باشم یهو شروع کرد به زار زار گریه یجوری گریه میکرد که همه میگفتن تا حالا گریه اشو ندیدیم بهم میگفت اگه دوست نداشتم که باهات ازدواج نمیکردم گفتم همه چیزت دروغه گفتم اگه دوستم داشتی به یه دختر اینجوری نمیگفتی میگفت بخدا هیچی نیست من الان مثل یه اعدامیم که انگار بی گناه دارم اعدام میشم )من نمیدونم الان چیکار کنم وسط یه دوراهیم از یه طرف اون حرفایی که بهم میگفت از یه طرف اون پیاما منو تو دوراهی قرار داده و واقعا دارم روانی میشم لطفاً کمکم کنین دارم دیوونه میشم
اگر. واقعا دوسش داری ایندفعه چشم پوشی کن اما همیشه اگر خودت اولویت قرار مدی رو اینجور چیزا حساسی که نبخشش ولی اگر خواستی اوکی بشی باهاش خوب اذیتش کن بعد ادامه بده
خاک بر سرش کنن مردک هیز چرا شمارو نمیبره دور دور ولی اونوبرده کنسرت اعذابش بده اعدامش کن
یاد گرفتم تو سختی ها زمین نخورم قوی باشم چون قراره من دیگه اون اشتباه و آدم اشتباه رو تکرار نکنم🎳 و درس وتجربه کسب کنم این شکست و برد ها شیرینیه زندگیمونه🎲 یادت باشه رنج نباید شمارا غمگین کند🍃 باید شمارا قوی و هوشیار کند🏆🌞. مدرک تحصیلی(لیسانس/کارشناسی)🌱(متأهل)( قد1/80) (وزن75 )(بدنسازم زیبایی بدن کار میکنم) (گاهی اوقات مدلینگ لباس ومدل ارایشی هم قبول میکنم )💐💄👗👠💋💅👰 وقتی جوابتو نمیدم یعنی به شخصیت خودم احترام میزارم که با شما هم کلام نشم.
گفتم بهش گفتم تو با من حتی بهشتم نمیای با این میری کنسرت گفت بخدا این بهم چسپیده همینجوری میخواستم از سر خودم ردش کنم البته دختره بهش پیشنهاد داده بود اون شوهرم گفته باشه بریم من دارم با گریه اینارو مینویسم
ببین مرداد همینن ...زبون بااااااز ...اینجور وقتا قشنگ دلبری میکنن...در واقع خر میکنن....اگر پیامارو نمیدیدی معلوم نبود تا کجاها میخواست پیش بره...خوب موقع فهمیدی زهره چشم ازش بگیر ... هنوز چیزی نشده که بخوای طلاق و طلاق کشی راه بندازی ...ولی دیگه حواس جمع زندگی کن ازین ببعد
وقتی بهت خیانت میشه در صورتی میشه بهش برگشت که طرف بتونه خلاهایی ایجاد کرده رو پر کنه و همیشه گوشیش در دسترس یاشه همیشه توضیح بده ....
خیلی سخت میشه یه حفره عمیق پر شده که هرچقدرم جبران کنه باز جای زخمش میمونه
سال های زیادی خودمو سرزنش کردم ...بابت اینکه چرا تلاش نکردم رتبه کنکورم دو رقمی و یه رقمی بشه ..اول عقاید خانوادمو مقصر دونستم بعدش کمبود امکانات بعدشم زندگی تو شهر کوچیک و فرهنگ بسته ...بعدش رفتم سراغ ایراد بعدی که چرا من ورزش نکردم به هیکل ایده آلم برسم بازم طبق معمول اول خانوادمو سرزنش کردم بعدش امکانات بعد فرهنگ من برای تمام ناکامی های زندگیم همه رو مقصر دونستم الا خودم ۱ سال ۲ سال ۱۰ سال زندگی من به سرزنش کردن اطرافم گذشت در حالیکه مشکل اصلی خود من بودم آدمای موفق بهانه نمیارن تلاش میکنن غر نمیزنن تلاش میکنن دنبال مقصر نمیگردن تلاش میکنن فرصت ایراد گرفتن از دیگران رو ندارن تلاش میکنن ..پس هرجا گفتی نمیتونم برسم و بهانه اوردی چون خانوادم ...چون شرایط اینو بدون کیلومترها از موفق شدن دور شدی ......Life is this l ike thisبلد نیستم چی بگم خیلی آدم واردی تو جمله بندی نیستم 😹😂ولی عاشقتونم خیلی گلید سرشار از خوب هست شما فارسی کیلی کیلی کم بلد بود... سوادمم صفره صفره در حال حاضر مغزمم از گچ پر کردن احساسات ازش فوران نمیکنه بارون_بهار _شیراز رونیا۹۲ negin770😻😻😻😻😻 ریحانه ۱۳۷۱۰۲