2821
2789
احتمالش کمه مهاجرت کنیاره قبول میشیمهربون غیرتی خوش تیپ قد بلند مو مشکی وضعیتش بد نیست

مهدی و میرشکار کدوم بهم علاقه مندن؟ باهاشون آینده ای دارم ؟

درمورد آیندم وضعیتم ازدواج  هر چیزی حس می‌کنی بهم بگو 

@queen3e  

عزیزم اگه اشکال نداره اول یه سوالی که جوابش و میدونم میپرسم بعد سوال اصلیم روخصوصیات اخلاقی م چیه؟مت ...

مهربون یکم لجباز عاشق موزیک ترجیح میدی کارهاتو خودت انجام بدی احساساتی هستی

یکی از ماه های زمستان بدنیا اومدی 

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

مهربون یکم لجباز عاشق موزیک ترجیح میدی کارهاتو خودت انجام بدی احساساتی هستییکی از ماه های زمستان بدن ...

خصوصیات اخلاقیم کاملا درست بود👏🏻ولی متولد پاییزم😂عب نداره فدا سرت💋الان میشه بهم بگی محمد از دستم ناراحت شده؟(محمد کراشمه)

بهم پیام میده؟اگه آره کی؟

سال بعد غریبه مهربون خوشتیپ عاشق هدیه دادن

@queen3e میشه لطفا الان بفرمایید حس کسی که اول اسمش ج داره نسبت به من و قصدش چیه؟در مورد من چه فکری می کنه و چه شخصیتی داره؟آیا به دوستانش در مورد من چیزی گفته؟من چه زمانی ازدواج می کنم؟مرسی عزیزم

خصوصیات اخلاقیم کاملا درست بود👏🏻ولی متولد پاییزم😂عب نداره فدا سرت💋الان میشه بهم بگی محمد از دستم ...

کراشت حس میکنم یه حسی بهت داره ولی منظتر یه وقیته

بنظرم خودت بحث شروع کن و پیام بده 

منم رو یه ممد کراشم شاید دلم بزنم دریا پیام بدم

بنظرم تو هم پیام بده 

سال بعد غریبه مهربون خوشتیپ عاشق هدیه دادن

امین و ماهان درموردم چی فکر میکنن چطور پسرین

با افتخار پرورده کوردم💃🏻❤               سال ها بعد درباره‌ی ما خواهند نوشت: مردمانی بی تصمیم ⁩در حاشیه‌ی جهان خویش، گران زندگی میکردند اما ارزان میمردند....