2777
2789
احتمالش کمه مهاجرت کنیاره قبول میشیمهربون غیرتی خوش تیپ قد بلند مو مشکی وضعیتش بد نیست

مهدی و میرشکار کدوم بهم علاقه مندن؟ باهاشون آینده ای دارم ؟

درمورد آیندم وضعیتم ازدواج  هر چیزی حس می‌کنی بهم بگو 

@queen3e  

عزیزم اگه اشکال نداره اول یه سوالی که جوابش و میدونم میپرسم بعد سوال اصلیم روخصوصیات اخلاقی م چیه؟مت ...

مهربون یکم لجباز عاشق موزیک ترجیح میدی کارهاتو خودت انجام بدی احساساتی هستی

یکی از ماه های زمستان بدنیا اومدی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مهربون یکم لجباز عاشق موزیک ترجیح میدی کارهاتو خودت انجام بدی احساساتی هستییکی از ماه های زمستان بدن ...

خصوصیات اخلاقیم کاملا درست بود👏🏻ولی متولد پاییزم😂عب نداره فدا سرت💋الان میشه بهم بگی محمد از دستم ناراحت شده؟(محمد کراشمه)

بهم پیام میده؟اگه آره کی؟

سال بعد غریبه مهربون خوشتیپ عاشق هدیه دادن

@queen3e میشه لطفا الان بفرمایید حس کسی که اول اسمش ج داره نسبت به من و قصدش چیه؟در مورد من چه فکری می کنه و چه شخصیتی داره؟آیا به دوستانش در مورد من چیزی گفته؟من چه زمانی ازدواج می کنم؟مرسی عزیزم

خصوصیات اخلاقیم کاملا درست بود👏🏻ولی متولد پاییزم😂عب نداره فدا سرت💋الان میشه بهم بگی محمد از دستم ...

کراشت حس میکنم یه حسی بهت داره ولی منظتر یه وقیته

بنظرم خودت بحث شروع کن و پیام بده 

منم رو یه ممد کراشم شاید دلم بزنم دریا پیام بدم

بنظرم تو هم پیام بده 

سال بعد غریبه مهربون خوشتیپ عاشق هدیه دادن

امین و ماهان درموردم چی فکر میکنن چطور پسرین

با افتخار پرورده کوردم💃🏻❤               سال ها بعد درباره‌ی ما خواهند نوشت: مردمانی بی تصمیم ⁩در حاشیه‌ی جهان خویش، گران زندگی میکردند اما ارزان میمردند....