2777
2789

یک هفته است ک دندون عقلمو کشیدم ، خیلی راحت در اومد خیلی ، بعد دوروز درد شدید گرفت دکتر برام پانسمان اوژنول گذاشت بعد دو روز پانسمان را در آورد و چرک خشک کن داد ، حالتی ک الان خیلی اذیت کننده است دو طرف فکم انگار ماساژور ویبره ای گذاشتند از داخل با یخ کمی بهتر میشه زمانی ک پانسمان اوژنول دهنم بود درد داشتم ولی این حالت نبود ... چیکار باید کنم طبیعیه ؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من تا دو هفته هم درد داشتم هم گلوم نمیتونستم چیزی قورت بدم ،سرمم میخواست بترکه از درد .‌

عزیزم این حالتی ک میگم مثل ماساژور ویبره ای دو طرف فک چی ؟

اره من دقیق بعد ۱۱روزدرد کاملا رف.عزیزم طبیعیه بیشتردوهفته در داشتی شدید یاخونریزی این خوب نیس بایدب ...

سمتی ک کشیدم دردش بعد یروز بشدت زیادشد ولی تابه هفته مسکن بخور حسش نکنی چرک خشک کن هم سرساعت بخور من اون سمت نبضش میزد یعنی همون لثه خیلی اذیت شدم

ضعف تو دست و پاهاتونم داشتید ؟ سرگیجه

اره بیحال بودم ولی بستنی خیلی میخوردم مسکن دردم بود.هیچ نگران نباش خوب میشی فقط خدایی نکرده خونریزی خوب نیس آخه منم وسواس گرفتم هی زنگ میزدم مطب  

شما چندتا از دندون عقل هاتون رو کشیدین؟؟؟

جدا جدا کشیدم ،دکترم گفت دندان عقل خوب نیست باهم بکشم و اینکه تا اون یکی رو بکشم اون یکی خونریزی میکنه .

تو یه سال کابوسم شده بودن دندون عقل ها ،چه شب ها که درد نکشیدم 

پوسته‌یِ ظاهری چه اهمیت دارد، درونَم ویران است.(عباس معروفی) 
جدا جدا کشیدم ،دکترم گفت دندان عقل خوب نیست باهم بکشم و اینکه تا اون یکی رو بکشم اون یکی خونریزی میک ...

تبریک میگم عزیزم راحت شدی خداروشکر،یعنی تو یک سال چهارتاشو کشیدی؟

متوجه نمیشم ماساژور یعنی چجوری ؟میلررزه یعنی ؟؟شاید بخاطر عصب اون ناحیه از صورتته .

من اینجور نبودم ،فقط به شدت درد داشتم و دهنم نمیتونستم باز کنم انگار دهنم قفل شده بود ،آب با نی میخوردم ،از گلوم پایین نمیرفت 

تبریک میگم عزیزم راحت شدی خداروشکر،یعنی تو یک سال چهارتاشو کشیدی؟

ممنون . آره تو یک سال کشیدمشون نه والا راحت که نشدم چون دندون هام انگار همه باهم دردهاشون شروع شد، یه سال عذاب دندون عقل ها کشیدم ، تازه ۳ ماه بود که دندون عقل ها درآومدن ، در نیومده درد هاشون شروع شد شب ها با درد و گریه میخوابیدم . آخرش بردم کشیدم تازه میخواستم راحت شم اون یکی دردش شروع شد . حیف طلاهام میفروختم خرج دندون هام میکردم .

جنس دندون هام مزخرفه . و اینکه بارداری هام مزخرف تر .روزی ۱۰ بار بالا میاوردم باعث زودتر خراب شدنشون شد