2777
2789
عنوان

درد بعد کشیدن دندون عقل لطفا بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 244 بازدید | 30 پست
ضعف تو دست و پاهاتونم داشتید ؟

نه 

شاید به آمپول حساسیت داشتی 

نگران نباش ، مایعات زیاد بخور ، به خودت برس خوب میشه ،دندون عقل ریشه بزرگی داره ،کمی سختی داره خب 

پوسته‌یِ ظاهری چه اهمیت دارد، درونَم ویران است.(عباس معروفی) 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ممنون . آره تو یک سال کشیدمشون نه والا راحت که نشدم چون دندون هام انگار همه باهم دردهاشون شروع شد، ی ...

منم باید یکیش رو جراحی کنم،الانم دتدون آسیابم رو عصب کشی کردم دو هفته ایی میشه دندونمو میزارم روهم فشار میدم یه جوری میشه ،درد ندارعا ولی یه جوری میشه که نمیتونم حالتش رو بگم،منم فعلا پول ندارم برم دندون عقلم رو بکشم منتظرم پول دستم بیاد

منم باید یکیش رو جراحی کنم،الانم دتدون آسیابم رو عصب کشی کردم دو هفته ایی میشه دندونمو میزارم روهم ف ...

اگه تازگی عصب کشی کردی طبیعی ، رو هم که میزاری یه جوری میشه بخاطر اون موادی داخلش میره هست .

خدا بگم چکارشون کنه هزینه دندان خیلی بالاست آدم ناچار میمونه چی کنه . 

منم یدونه آسیاب دارم پوسیده شده ریخته کلا  . هی امروز فردا کردم نبردم درس کنم ،فعلا هم دست بالمون خالی .

آره انشالله پول دستت اومد ببر بکش دندون عقل این یکی دندون ها هم خراب میکنه 

اگه تازگی عصب کشی کردی طبیعی ، رو هم که میزاری یه جوری میشه بخاطر اون موادی داخلش میره هست .خدا بگم ...

بخدا همینو بگو،دکتر میگه به دندونات برس منم تو دلم گفتم پول باید باشه که برسم،من فقط مسواکمو نخ و مرتب میزنم که خراب نشن ،بخدا سه چهار روز از درد عفونت گریه کردم بعدشم رفتم درست کردم،هزینه ها خیلی زیاده واقعا آدم زورش میاد پول بده

بخدا همینو بگو،دکتر میگه به دندونات برس منم تو دلم گفتم پول باید باشه که برسم،من فقط مسواکمو نخ و مر ...

میگفتی دلت خوشه باید پول باشه . 

یه چیز عجیب دکترم به من گفت ، گفت دندون هات کلا جنس خوبی ندارن ، اما ترشی ، فلفل تند ،نخور زودتر خراب میشه دندون هات . قبلش من سالی دو تا دبه بزرگ ترشی درست میکردم ،الان از ترس درست نمیکنم ،فلفل هم .

چرا میتونم ولی وقتی غذای جویدنی بخورم این حالت خیلی بیشتر میشه

خب یه مدت نباید غذای سفت بخوری ،سوپ و آبکی بخوری ، سوپ جو درست کن بخور ،تا کمی بهتر شن بعدا برنج و این چیزا بخور  

میگفتی دلت خوشه باید پول باشه . یه چیز عجیب دکترم به من گفت ، گفت دندون هات کلا جنس خوبی ندارن ، اما ...

وای راس میگی من یه بار داشتم چیپس سرکه ایی میخوردم خداشاهده یهو یه تیکه از دندون آسیابم پودر شد،ولی نمیدونستم ترشی و فلفل دندون و خراب میکنن،من امروز چندتا فلفل تند خوردم ولی دیگه نمیخورم 

وای راس میگی من یه بار داشتم چیپس سرکه ایی میخوردم خداشاهده یهو یه تیکه از دندون آسیابم پودر شد،ولی ...

آره بخدا .منم رعایت نمیکردم،بعد یه مدت فلفل سبز تند میخوردم ، دیدم دندون هام دارن درد میگیرن  ،الان ترک عادت کردم .

اسید معده هم دندون نابود میکنه . 

آره بخدا .منم رعایت نمیکردم،بعد یه مدت فلفل سبز تند میخوردم ، دیدم دندون هام دارن درد میگیرن ،الان ...

چرا چیزهای خوشمزه همش ممنوعه ،ترشی و فلفل خیلی خوبن سخته آدم نخوره

چرا چیزهای خوشمزه همش ممنوعه ،ترشی و فلفل خیلی خوبن سخته آدم نخوره

آره بخدا . من عاشق ترشی و این چیزام ،ولی انقدر شبا با درد دندان خوابیدم که از ترس ترشی نمیخورم .

و یه چیز دیگه تنبلی تخمدان گرفتم چند سالی ،و میگن عاملش سردیجات هست یعنی تا وقتی سردیجات مصرف کنی اون پا بر جا میمونه . امتحان هم کردم ماه های که ترشی نمیخوردم پریودم منظم بود ،ماه های کع رعایت نمیکردم ،باز بهم میریختم .

قدیمی ها خوب گفتن ترشی نخوری یه چیزی میشی 😁

خب یه مدت نباید غذای سفت بخوری ،سوپ و آبکی بخوری ، سوپ جو درست کن بخور ،تا کمی بهتر شن بعدا برنج و ا ...

بعد یه چیزی ببین این ک کشیدم بالا بود ممکنه پایینی رو تحریک کرده باشه پرده از پایینی هم باشه ؟ برم عکس بگیرم ؟

بعد یه چیزی ببین این ک کشیدم بالا بود ممکنه پایینی رو تحریک کرده باشه پرده از پایینی هم باشه ؟ برم ع ...

بزار این خوب بشه دو هفته بگذره ببر عکس بگیر ، با ته قاشق کمی محکم بزن به پایینی ببین دردش میگیره یا نه ؟؟

ولی خب عقل ها خدایی بی عقلن 😁زود خراب میشن 

آره بخدا . من عاشق ترشی و این چیزام ،ولی انقدر شبا با درد دندان خوابیدم که از ترس ترشی نمیخورم .و یه ...

ماشالله چه خوب همه چی رو بلدی ،مرسی که اطلاعات مفیدت رو در اختیارم گذاشتی عزیزم