2777
2789
عنوان

من به نامزدم علاقه ای ندارم

854 بازدید | 33 پست

من به اجبار خانواده ام با آدمی ازدواج ‌کردم ک اصلا باهاش تفاهم ندارم در هیچ نظر.. ازدواجم با این آقا ب دلیل خواستگار سمجی بود ک چند سال بود مزاحم من بود از اینم خوشم نمی اومد..

وقتی نامزدم اومد خواستگاری نه قیافه داشت کچل بود عینکی هم بود ولی آدم مومن و سر به راهی بود و پیش پدرش کار می‌کرد گفتن نه اهل رفیق بازیه نه دود دم و اهل زندگیه... خانواده ام الخصوص مادرم گفت باید بله بگی بهش چی میخوای دیگ دنبال ی پسر لاتی؟

گفت اگ باهاش ازدواج نکنی یا باید با اون خواستگار سمج ازدواج کنی یا تا آخر عمر تو خونه نگه ات میدارم ک موهات مثل دندونات سفید بشه کسی هم اومد خواستگاریت راهش نمیدم اونقد کتکم زد بهم فحش داد..

منم موندم وبین بد و بدتر بد رو انتخاب کردم😓😓

الان ۶ ماهه نامزدام سر هر مسئله بیخودی باهاش دعوا میکنم اصلا وقتی نزدیکم میشه بعدش ی ساعت گریه میکنیم طلاق هم نمیتونم بگیرم چون هیچکس پشتم نیس طلاق بگیرم کجا برم😔😔😔

من مادرم رو نمیبخشم و همین طور اطرافیانم رو.. زجری ک الان میکشم با هیچی قابل قیاس نیس..

جرعت خودکشی هم ندارم چیکار کنم😔😔😭😭😭

چه مامان بیشعوری .آدم باورش نمیشه

لطفاً زیر ۲۵سال توی تاپیکا به قصد کل کل با من مجادله نکنن.تبادل نظر با آدمای پخته رو ترجیح میدم🌹.تو این سایت یه سری هیولای خبیث انرژی خوار وجود داره که از انرژی بقیه تغذیه میکنن! خواستم بگم اگر تو یکی از اونها هستی بدون جواب کامنتات رو نخواهم داد و حتی کامنتات رو باز هم نمیکنم پس دنبال سوژه دیگری بگرد 🥰.تو این دنیا درد و رنج تموم نمیشن مگر اینکه درس لازم رو داده باشن.🌸

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الهی💔

خودت میگی دیگه نه راه پیش داری نه پس 

کسه دیگه ای روهم که دوس نداری

بنظرم باهمین کنار بیا 

احساس می‌کنم آدم خوبیه

پروانه صفت کشته هر نور مشو 🍃      تاخودبینی تو از خدا مانی دور             نزدیکتر آی وازخدادورمشو❤️✨

عزیزم سعی کن به خوبی هاش فکر کنی دیگه کاریه که شده پسر خوب کم پیدا میشه... من که سنم رفت بالا نتونستم مورد خوب پیدا کنم...  سعی کن دوستش داشته باشی یکی از دوستام تو عقد از شوهرش خوشش نمیومد ولی کم کم عاشقش شد