2777
2789
عنوان

شب بیبی چک زدم

5578 بازدید | 79 پست

دوستان من امشب بیبی چک زدم قبلشم مایعات زیاد خورده بودم بعد از حدود یک ربع اومدم سراغش خط خیلی خیلی خیلی کمرنگ انداخته بود ولی میشد دید چون تنبلی دارم نمیدونم تخمک کی آزاد کرده بودم و لقاح اگر صورت گرفته کی بوده بنظرتون ممکنه مثبت کاذب بیفته بخاطر رقیق بودن ادرار؟؟؟

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

یک ربع، بعد جواب درست نیست

دلیل حال بدمافقط خودمان هستیم💔مقصر اصلی این روز ها ی دلگیر،شب های دلتنگی اعصاب داغون،بی اعتمادی هاباورکنید فقط خودمان مقصریم💔همه مایک روز یک ساعت،یک لحظه گول احساساتمان راخورده ایم و آدمی اشتباه را وارده زندگیمان کرده ایم!آدمی که اگر پای عشق و علاقه ای در میان نبود حتی لیاقت یک سلام و احوالپرسی ساده را با ما نداشت...چه برسد به این همه احساسات از من به شما نصیحت💔در هر کجای رابطه اتان که هستید، اگر آدمتان اشتباست،اگر هرشب پیش بینی دعوای فردایتان را میکنید اگر برای گناه نکرده اتان تاوان پس میدهید اگر حتی لحظه ای,خیال رفتنش به سرتان میزندحذفش کنید  

ادرار ۷ ساعت بمونه تو بدن بهتره ، صبح بزنی غلظتش بیشتر هورمون ، زودتر نشون میده

بعد از 10 سال  انتظار معجزه ی خدا رو دیدم.١3 شهریور 98 روز تولد همسرم, فهمیدم حاملم,کادوی تولدش بی بی چک مثبت بود.از اسفند ۱۴۰۱ در حال اقدام برای بچه ی دوم هستم.

چون هورمون فعلا تو بدنت کمه ممکنه دیر خط بندازه ، فردا دوباره با ادرار اول صبح امتحان کن

بعد از 10 سال  انتظار معجزه ی خدا رو دیدم.١3 شهریور 98 روز تولد همسرم, فهمیدم حاملم,کادوی تولدش بی بی چک مثبت بود.از اسفند ۱۴۰۱ در حال اقدام برای بچه ی دوم هستم.
ادرار ۷ ساعت بمونه تو بدن بهتره ، صبح بزنی غلظتش بیشتر هورمون ، زودتر نشون میده

اصلا نتونستم تحمل کنم تهوع دارم امروز مهمون داشتیم همه کفتن بارداری چشمات معلومه بخدا اصلا حس میکنم معجزس اگر باردار باشم تازه داشتم میرفتم برای دکتر و درمون

معجزه ی خدا زمان و مکان نداره،هرجا و هرزمانی ممکنه  اتفاق بیفته ،همونطور که واس من افتاد

چون هورمون فعلا تو بدنت کمه ممکنه دیر خط بندازه ، فردا دوباره با ادرار اول صبح امتحان کن

ساعت پنج صب بیدار میشم بنظرتون اونموقع خوبه از الان مایعات نخورم و دستشویی نرم؟؟؟

اره میشه ، خبری شد اینجا بیا بگو

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 44 دقیقه پیش
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز