2777
2789
عنوان

شب بیبی چک زدم

| مشاهده متن کامل بحث + 5688 بازدید | 79 پست
معجزه ی خدا زمان و مکان نداره،هرجا و هرزمانی ممکنه اتفاق بیفته ،همونطور که واس من افتاد

وای خدایا 😭 این مدت همه زبون به بارداری من گرفته بودن هرکسی بهم پیام میداد نذر کرده بود برام میگم خدا به خاطر بنده هاش لطف کرده بهم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من بارداری اولم خیلی کمرنگ بود ک به زوردیده میشد ای وی اف کرده بودم بارداربودم اما بتام کم کم میرفت بالا تا۸هزارم رفت ولی رشد بچه تو۶هفته موند و سقط شد اما بارداری بعدی سریع دوتا خط شد خیلی پررنگ شماهم بارداری بنظرم انشاله ولی بتا پایینه انشالله زود بره بالا

من بارداری اولم خیلی کمرنگ بود ک به زوردیده میشد ای وی اف کرده بودم بارداربودم اما بتام کم کم میرفت ...

الهی فداتشم عزیزم خدا حکمت هایی داره ک ما بنده ها نمیدونیم ولی بدون شک در هر موضوعی بهتریییییینش برای ما در نظر گرفته شده و شکر خدا ک شما حس شیرین مادر بودنو تجربه کردی😍😍مرسی مهربونم ممنونم بخاطر حس قشنگت انشالله ک اینطوری باشه

منم اسمم هانیه اس، واس اون پرسیذم

ایشالا صبح خوش خبر میشی 

بعد از 10 سال  انتظار معجزه ی خدا رو دیدم.١3 شهریور 98 روز تولد همسرم, فهمیدم حاملم,کادوی تولدش بی بی چک مثبت بود.از اسفند ۱۴۰۱ در حال اقدام برای بچه ی دوم هستم.
منم اسمم هانیه اس، واس اون پرسیذمایشالا صبح خوش خبر میشی

ایجانم عزیزم

من الان تاپیکاتونو دیدم از ته دلم از خدا میخوام بزودی شیرینی نینی دومیتو به خانواده بدی

اره میشه ، خبری شد اینجا بیا بگو

سلام عزیزم صبت بخیر 

هانیه جان واقعیت برای صبمم خیلییییییی کمرنگ بود و یک ربع طول کشید تا افتاد😔 نمیدونم واقعا کاذبه یا واقعیه اصلا نمیدونم عکسش نشون بده یا نه ببین شما چیزی میبینی؟

سلام صبح بخیر

نه همینم مشخصه ، حالا دو روز دیگه بزنی زودتر میشه مدت زمانش.

بعد از 10 سال  انتظار معجزه ی خدا رو دیدم.١3 شهریور 98 روز تولد همسرم, فهمیدم حاملم,کادوی تولدش بی بی چک مثبت بود.از اسفند ۱۴۰۱ در حال اقدام برای بچه ی دوم هستم.