2777
2789
عنوان

تروخدا بگین من چرا اینجوری میشم🥲

128 بازدید | 12 پست

امروز نهار نخوردم ولی عصر ک شد سمبوسه ها رو درست کردم زودی سه چهارتاشو خوردم داغ داغ با سس کچاپ یکم ک گذشت خیلی ببخشید بدجوری اسهال شدم معدم کلا بهم خورد بعدش نمیدونم فشارم افتاده بود یا بالا رفته بود بدجوری سردرد گرفتم و البته تپش قلب شدیددددد احساس میکردم بدنمم میلرزه دل تو دلم نبود الانم شام نخورده خودمو زدم زمین میخام بخابم خودمم جوری هستم ک انگار دنیا رو خوردم اشتهام قفل شده بنظر شما چرا اینجوری شدم یه لحظه تجربه ای دارید بگید تروخدا

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

معده ات خالی بوده شوکه شده بیچاره یهو سنگینش کردی هر چی خون بوده اومده سمت معدت که سمبوسه‌هارو هضم‌کنه دیگه خون به سرت نرسیده ببین چقد سنگین بوده برات که قلبت فقط‌خون میفرستاده سمت معده که تپش گرفتی😅😅نگران نباش 

عزیزم بخاطر غذای چرب و سس زیاد و خالی بودن معده باعث اسهالی ات شده یا معده ات به غذای زیاد چرب و سس ...

خدا خیرت بده گلم آره بخدا شک داشتم به سس کچاپ و غذای فست فودی چون خودمم بارها شده پیتزا خوردم با سس بعدش همینجوری شدم اسهالم گرفته نباشم ولی حتما اون بدن لرز و افت فشار پایین بالا رو تجربه میکنم خیلی بدع

معده ات خالی بوده شوکه شده بیچاره یهو سنگینش کردی هر چی خون بوده اومده سمت معدت که سمبوسه‌هارو هضم‌ک ...

فدای شما مرسی خدا خیرتون بده انشاءالله خیلی ترسیدم نگران شدم چون واقعا حس بدی رو تجربه کردم فک کردم یه لحظه قرارع بمیرم از درد گریمم گرف آره والا داغ داغ از تو تابع درآوردم زود سس زدم خوردم خیلیم روغنی بودن چون گرسنه بودم شدید نتونستم صبر کنم یکم از داغی بیفتن بعد برخوردم 

پس معده ات حساس هستش سعی کن کمتر مصرف کنی

منِ بیچاره رو خدا کلا حساس آفریده از پوست صورتم گرفته تا معدم حساس هستش بخدا شاید ماهی یه بار مصرف کنم یا نکنمه آخه خیلی دوست دارم ولی خب سعی میکنم دیگه نخورم چون به این حال میفتم عذاب میکشم