2777
2789
عنوان

میل جنسی

| مشاهده متن کامل بحث + 792 بازدید | 41 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوب وقتی خودارضایی میکنه یعنی میل جنسی داره دیگه،ولی طرف شما نمیاد

یهو علاقش و حسش رو بهم از دست داد

یه شبه ولی قبلش هم خیلی گرم نبود همش من میرفتم سمتش و دو هفته یکبار اتفاق میوفتاد

عجیبهشما با عشق ازدواج نکردید؟احساس میکنم این موارد ریشه از یه جایی داره

بله۶ سال دوست بودیم اوایل ازدواجم هرشب رابطه اوکی بود تا دخترم ب دنیااومد دیگ سرد شد تااااا الان ک نزدبک۶ سالشه

هر وقت تو سایت اسممو دیدی جان من ی صلوات 

تو این ۶ ماه یکبار یا دوبار دیدم اونم این اواخر

من تایپک قبلتونو خوندم

گفته بودید طلسمو باطل کردید

ببینید بنظر من برید پیش کسی که کارش خوبه دعای قرانی بگیرید که محبتش بیشتر شه

مشکل از شما هم نیست بخاطر طلسمه صد در صد

اگه اون طلسمو تمدید کنه شخصی بازم نسبت بهتون سرد میشه

پس بهترین کار اینه یه دعا برای افزایش محبت بگیرید

خب همینزن و شوهرید دیگه،راحت و با احترام علت اینکه نمیاد سمتت را بپرسخود ار... را به روش نیاریا

عمدا حین خودارضایی به بهانه‌ی اینکه تو اتاق کار دارم رفتم تو اتاق فوری خودشو جمع و جور کرد بحثو عوض کرد

من تایپک قبلتونو خوندمگفته بودید طلسمو باطل کردیدببینید بنظر من برید پیش کسی که کارش خوبه دعای قرانی ...

هرکاری میکنم

هیچی هیچ تاثیری روش ندارع زندگیم رسما زهر مار شده

حس میکنم شاید رابطه بتونه یکم به حسش نسبت به من کمک کنه

بله۶ سال دوست بودیم اوایل ازدواجم هرشب رابطه اوکی بود تا دخترم ب دنیااومد دیگ سرد شد تااااا الان ک ن ...

اهان

خب این خانومی که تایپک زدن تو تایپک قبلشون من دیدم نوشته بودن که طلسم داشتن ولی باطل کردن

متاسفانه با اینکه بعضیا اعتقاد ندارن ولی این چیزا وجود داره شمام بررسی کنید شاید مشکل از اینا باشه و بشه حلش کرد

اهانخب این خانومی که تایپک زدن تو تایپک قبلشون من دیدم نوشته بودن که طلسم داشتن ولی باطل کردنمتاسفان ...

بله وجود داره

با وجود اینکه همو دوسداریم زندگیمون زهرمار شده عشقی توش نیست