2777
2789
عنوان

mvm315

| مشاهده متن کامل بحث + 3295 بازدید | 26 پست
من ک ب پرایدم برسم خداروشکر میکنم....کف خواسته های ی نفر سقف آرزوهای ی نفر دیگس 😊😊😊 ایشالا ک همه ...

ماشین نداری?

اگر آدم خوبی نباشی هیچ دینی تو را به بهشت نخواهد برد....❤❤❤❤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اصلا سمتش نرو. 

تو سربالایی نمیکشه. تو ترافیک داغ میکنه. خرجاشم گرونه

اینارو شاید کسایی که تازه ماشینو دارن درک نکنن. اما بعد چند سال حسابی پشیمون میشید

از همه بدتر هم افت قیمت شدیدشه. صفر و کارکرده اش خیلی فرق داره

صفر هم نخرم?

من نمیدونم تو کدوم شهر هستید و برای چه استفاده ای میخواید. چندتا از اقوام ما این ماشین رو دارن. تو تهران ترافیک بدیهیه. و ماشین تو ترافیک زیاد حسابی جوش میاره. یا تو سربالایی های تو راه شمال ماشین کم میاره. 

اگر بعد چندسال استفاده بفروشیدش حسابی ضرر میکنید یه ماشین 40 تومنی رو باید 25 اینطورا بفروشید. اگرم نگهش دارید که باید خرجش کنید و خرج این ماشیناگرونه. چون کاراتونو و وسایلتون رو باید از خود خدمات پس از فروش بخرید و اونا هم لوازمش رو گرون میفروشن. 

اما خوب دیگه از طرفی شرایط پرداختش خیلی خوبه. و شاید با بودجه اولیه کم نشه ماشین دیگه ای رو خرید و این ماشینها تنها گزینه باشن

من نمیدونم تو کدوم شهر هستید و برای چه استفاده ای میخواید. چندتا از اقوام ما این ماشین رو دارن. تو ت ...

ممنونم عزيزم

اگر آدم خوبی نباشی هیچ دینی تو را به بهشت نخواهد برد....❤❤❤❤