2777
2789
عنوان

mvm315

3295 بازدید | 26 پست

سلام.خانماي خوب.... کسایی که ام.وی ام.315دارن راضين? مسافرت هم باهاشون رفتين? ماشيناي خوبين?

اگر آدم خوبی نباشی هیچ دینی تو را به بهشت نخواهد برد....❤❤❤❤

من شنیدم کیفیت نداره آنچنان

🌹⚘ الله لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ. لاَ إِکْرَاهَ فِی الدِّینِ قَد تَّبَیَّنَ الرُّشْدُ مِنَ الْغَیِّ فَمَنْ یَکْفُرْ بِالطَّاغُوتِ وَ یُۆْمِن بِاللّهِ فَقَدِ اسْتَمْسَکَ بِالْعُرْوَهِ الْوُثْقَیَ لاَ انفِصَامَ لَهَا وَاللّهُ سَمِیعٌ عَلِیمٌ.اللّهُ وَلِیُّ الَّذِینَ آمَنُواْ یُخْرِجُهُم مِّنَ الظُّلُمَاتِ إِلَی النُّوُرِ وَالَّذِینَ کَفَرُواْ أَوْلِیَآۆُهُمُ الطَّاغُوتُ یُخْرِجُونَهُم مِّنَ النُّورِ إِلَی الظُّلُمَاتِ أُوْلَئِکَ أَصْحَابُ النَّارِ هُمْ فِیهَا خَالِدُونَ.»

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من دوسش دارم اگه ی زمانی پولدار میشدم واسه خودم میخریدم😍😍😍ببخشید حرفم کمکی بهت نکرد😐

تلخ ترین اتفاق زندگی ام از دنیا رفتن پدرم و شیرین ترین اتفاق زندگی ام به دنیا آمدن پسرم ...
من دوسش دارم اگه ی زمانی پولدار میشدم واسه خودم میخریدم😍😍😍ببخشید حرفم کمکی بهت نکرد😐

حالا فک نکن اونايي که دارن پول دارن قسطی میدن، من خودم دارم واسه سال آینده برنامه ریزی میکنم بخرم

حالا فک نکن اونايي که دارن پول دارن قسطی میدن، من خودم دارم واسه سال آینده برنامه ریزی میکنم بخرم

همون قسطیشم ندارم بدبختی😂😂😂

تلخ ترین اتفاق زندگی ام از دنیا رفتن پدرم و شیرین ترین اتفاق زندگی ام به دنیا آمدن پسرم ...
همون قسطیشم ندارم بدبختی😂😂😂

خخخخخخ.... تازه منم سال آینده میخوام بخرم تازه میگن اشغااااله.... ای خدا از پراید خسته شدم

زیاد خرج میاره هرچی داری باید بریزی تو شکم مدیران خودرو کلا ام وی ام تو خودروهای چینی خوب نیست  ...

خودت داری عزیزم? از جديداش یا قديمياش?

خخخخخخ.... تازه منم سال آینده میخوام بخرم تازه میگن اشغااااله.... ای خدا از پراید خسته شدم

من ک ب پرایدم برسم خداروشکر میکنم....کف خواسته های ی نفر سقف آرزوهای ی نفر دیگس 😊😊😊

ایشالا ک همه ب هر چی میخوان برسن.راستی 207 دنده اتوماتم باحاله 

من ک ب پرایدم برسم خداروشکر میکنم....کف خواسته های ی نفر سقف آرزوهای ی نفر دیگس 😊😊😊 ایشالا ک همه ...

پول 207ندارم که.... از خدامه